Aktywne Wpisy
Cozwykopem +22

Lolenson1888 +125
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

8 lat temu Polska dalej była w topce najbogatszych krajów świata. Miałeś lepiej niż pewnie 85% świata które żyją w takich k----------h jak Indie, Chiny, Nigeria, Egipt, Meksyk itd...
@znikam5: oczywiście, że dużo ludzi chodzi. Właśnie w Polsce noszenie broni jest obowiązkowo ukryte. Nie można sobie latać z gnatem na widoku. W USA nie wolno mieć ukrytej broni (chociaż to chyba zależy od stanu).
Ale pomijając ten wtręt, to zgadzam się w całości.
Młodzi są mniejszością, dyktują politykę 50 latkowie.
Szaro buro i ponuro przez większość czasu
@mackbig a co ci z ucieczki kiedy wszędzie będziesz traktowany jak śmieć? Myślisz, że w razie konfliktu a potem upadku Polski będziesz miał takie swobody jak mają teraz Polacy na emigracji?
źródło: image
Pobierz@znikam5: to byś się zdziwił
Kwestia subiektywna
Natomiast kwestia obiektywna jest że nie ma najlepszego kraju do umierania, chyba że mówimy o umieraniu na własnych zasadach, a nie z przymusu