Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mackbig: no właśnie to jest problem polaczkow przegrywow. Każdy kraj na swiecie i kazdy normalny czlowiek myśli o wojnie jako czymś do wygrania ale nie nie polak przegryw on już od razu przegrywa i umiera XDD
  • Odpowiedz
Ja będę bronił, bo miałem w k---e farta, że urodziłem się w takim zajebistym kraju

@znikam5: Zawsze mnie to rozwalla, jak ludzie zapominają, jak to wyglądało 10-15 lat temu i patrzą tylko na co co jest teraz.
Nie, nie urodziłeś się w tym kraju, urodziłeś się albo w komunistycznym k--------u albo postkomunistycznym k--------u (zależy ile masz lat) i fakt, że żyłeś w jednym z najbiedniejszych państw Europy przez 10-15-20 lat
  • Odpowiedz
  • 9
Taki paradoks. Zbierają kasę od ludzi, budują to o czym mówisz. Nic nie jest twoje ale masz to bronić.

@m_a_t_e_u_s_z: no będę bronił, bo to za moją kase te szpitale, szkoły i urzędy. I żaden brudny kacap nie będzie tam sedesu wyrywał z posadzki żeby ukraść do swojego Muchosrańska.
  • Odpowiedz
  • 1
@imie-krk: poniekąd prawda, bo byłem tylko w sąsiednich krajach, ale ani w Niemczech, Austrii czy Czechach nie chciałbym mieszkać jakbym nie musiał, tu mi lepiej się żyje.
  • Odpowiedz
  • 17
@Marktrel299: ale co mnie obchodzi co było 15 lat temu? Jak przez 15 lat tak wszystko wystrzeliło do przodu to tylko dobrze rokuje na przyszłość. Ja żyję w roku 2025 a nie 1999.
  • Odpowiedz