Aktywne Wpisy

Season6 +121
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

zielonzielon +228
#kanalzero
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
- jazda z rentierami i deweloperuchami
- jazda z korporacjami
- jazda ze złodziejami co unikają płacenia podatków
- porządek z wpuszczaniem inżynierów
źródło: temp_file9207442048308730739
Pobierz@Makarow: Jak pieczarki po upieczeniu nie są mokre to znaczy że za mało było nasypane.
Może jak jest świeże prosto z drzewa na Hawajach to jest smaczniejsze czy coś. Moja babcia ma drzewo z orzechami włoskimi i są 100x lepsze niż te sklepowe
Mam te same wspomnienia i ten sam zawód po otwarciu. Pamiętam jak ojciec przyniósł kokosa do mieszkania pierwszy
@miki4ever: Ja pamiętam jak zaczęły się pojawiać te mrożone pizze i matka mi je robiła w prodiżu XD
A do dziś bym nie wiedział, gdyby akurat w fabryce w Idaho kolega nie robił żarcia dla wszystkich:)
Kurde, do dzisiaj pamiętam jak rodzice z okazji imienin wzięli mnie na pizze po raz pierwszy.
W ogóle było to moje pierwsze wyjście do jakiejś knajpy/restauracji, a człowiek mieszkał na wsi, gdzie takich atrakcji nie było, żeby samemu pójść.
Od rana chodziłem nakręcony xdd i chwaliłem się wszystkim znajomym na dzielni.
Mała rzecz, ale faktycznie jak w tym memie, takie rzeczy widział człowiek w telewizji.
Takich dobrych wspomnień nie dało
@byferdo: dosłownie moja historia, mój tato wiertarką go potraktował XD
Ja się jeszcze po tym pochorowałem i tyle było
Dzisiaj pizza to dla nas tania, nudna opcja przy jedzeniu na
źródło: kevin-sorbo
PobierzZa to rodzice musieli to dobitnie wiedzieć.
Aż smutno mi się zrobiło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
rel xD
Miałem o tyle fajnie, że rodzice dosyć chętnie kupowali takie dziwne owoce, jak się pojawiały w