Aktywne Wpisy
Mambus22 +79
#alkoholizm Witam w ten piękny poniedziałkowy poranek. Zaczynamy dzień na trzeźwo. Może ktoś się dołączy do challengu ( 365 dni bez alkoholu ). Dzień 1/365. Będę starał się regularnie dodawać wpisy.

pyszniarz +10
Dlaczego w Polsce jest tak ogromny hejt na policję a na inne służby praktycznie brak?
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna
Każdy kto miał pecha i musiał skorzystać z pomocy pseudo ratowników medycznych na nocnej zmianie ten doskonale rozumie dlaczego zdarzają się pobicia i napaście na nich.
A n------i strażacy to chyba zmora każdej małej miejscowości.
#przemyslenia #przemysleniazdupy #sluzby #policja #ratownikmedyczny #strazpozarna
To trzeba troche myslec jak sie jezdzi autem, a
@Buko_von_Krossig ale odczytuję XD problem w tym, że wolę trochę płynności a nie butować z hamulcem w podłodze
Bo Niemiec jest mądry i nie potrzebuje bata.
źródło: image
PobierzRadar tu nie ma nic do rzeczy, rozpoznawanie znaków jest realizowane z
Mam też powiadomienia na head-up o fotoradarach, natomiast nie mam przewidywania, poprzedni system starszy wyświetlał mi że za 500m ograniczenie,