Aktywne Wpisy

N-Avoie +153
Jak zwykle wchodzę z rana przy kawie w gorące, żeby się porządnie wkvrwić z rana, pierwszy post to ten wyżej, 3 posty niżej ten drugi. No jaki kontrast, mimo, iż plusów ma całe szczęście więcej ten pierwszy (co jest ostatnim sygnałem, że są tu jeszcze LUDZIE i że warto się z rana wkvrwić, bo jest Ci ludzie są w stanie coś sensownego czasem napisać).
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
Otóż jako osoba uzależniona, od innej substancji, ale
źródło: 1000007509
Pobierz

sonig +102
Zawsze lubiłem sobie wypić piwka w weekend, smakują mi i taki lekki rausz jest przyjemny, zwłaszcza po weekendowych górskich wyprawach czy robocie przy drewnie. I tak sobie piwkuję już kilkanaście lat, z rozsądkiem, umiarem, nigdy nie miałem przez to żadnych nieprzyjemnych sytuacji. Dla mnie totalną abstrakcją jest, że a-----l przejmuje nad kimś kontrolę, ale to pewnie zależy od indywidualnej sytuacji konkretnej osoby. W każdym razie nie lubię pijaństwa, ale też demonizowania alkoholu.

@concierge: po to się chodzi do szkoły, żeby czytać ze zrozumieniem
@Dziad_z_labem: no i co z tego? Niemiec tez przycisnie jak mu sie zachce, bo moze, 130 to po prostu okolice najbardziej optymalnego miksu predkosci i spalania, wyobraz sobie ze w polsce, i w reszcie krajow tez tyle ludzie jezdza xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo został zatrzymany przez patrol z videorejestratorem jeśli faktycznie od tego znaku 120 chociaż "zaświecił stopy"?
Ja tam dużo nie jeździłem, ale właśnie dlatego jako napalony na ten nolimit, to jadąc ile fabryka dała, po prostu zdejmowałem nogę z gazu, a to przy 250 daje już całkiem szybkie wytracanie prędkości.
Wiadomo że
Jeżeli prawo pozwala, OP jedzie z głową to może sobie grzać do woli, a pieniacze ze stopchama, którzy chętnie by się nawet rozbili, żeby tylko udowodnić swoje pierwszeństwo na drodze, mogą tylko szczekać