Aktywne Wpisy

Defined +169
No witam po banie. Dziękuję za wszystkie PDW jakie od was otrzymałem. Jestem też ucieszony, że afera nie ucichła. Właściwie to przez te kilka dni można było się poczuć jak na starym dobrym wykopie. Oczywiście zgadzam się z tą inicjatywą na "s" kmwtw i #pdk. Teraz przejdźmy do konkretów, bo widzę odpowiedź administracji. Mogliście po prostu napisać to wcześniej zamiast banować, ale o tym poźniej.
Kluczowa data to 18

Wrrronika +4
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

Czy wierzycie w mit o Czerwonej Nici Przeznaczenia?
Według tego chińskiego/japońskiego mitu bogowie wiążą niewidzialną czerwoną nić wokół kostek lub małych palców dwóch osób, które są sobie przeznaczone. Bez względu na okoliczności, czas i odległość, te osoby prędzej czy później się spotkają.
Potraficie znaleźć w życiu na to potwierdzenie? Mi się wydaje, że ma to sens, bo z punktu widzenia nauki wszystko to wibracja i energia, więc musi coś być na rzeczy #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #milosc #mitologia #nauka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: takie 'związanie przeznaczeniem' to też może być niezłe przekleństwo. Nie wierzę w determinizm, świat to chaos. Rzeczy się po prostu dzieją. W takim wypadku zwierzęta też są sobie przeznaczone? Bo czemu to mają być tylko ludzie? Bo tylko oni potrafią sobie zracjonalizować to co się im dzieje i romantyzować burzę hormonalną. To
Proces wygląda jak chaos, ale te proste zasady na koniec tworzą konkretny obiekt:
"niewidzialna"
"czerwona"
wybierz jedno