Wpis z mikrobloga

#serwery #hosting #programista15k #ecommerce
Szukam porady. Mam hosting na cyberfolks, najwyższą wersję vps i wszystko mi super śmiga, jestem zadowolony ALE. Mam też drugi, większy sklep gdzie nie jestem zupełnie zadowolony z hostingu. Chciałbym przenieść się też na cyberfolks ale ze względu na ilość produktów itp wchodzi w grę jedynie dedyk a tu już robi się drogo. W sensie dla mnie drogo. Dodam, że potrzebne mi coś z administracją, bo sam jestem w tych tematach bardzo, bardzo zielony. No i clue sprawy. Czy ktoś może polecić coś, co działa, ma panel gdzie mogę sam założyć konto email, sprawidzić miejsce itp oraz będzie miało administrację i nie będzie kosztować 1500 miesięcznie?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Artic: hetzner + licencja na directadmin i możesz dodatkowo hostingi innym sprzedawać ( ͡° ͜ʖ ͡°) raczej powinno Ci się to zamykać w 500-600 zł miesięcznie. Jak chcesz to napisz do nas przez kontakt na https://yasecure.pl to pomożemy. Nie oferujemy ze strony takiej usługi, ale każdego klienta, który wyrósł z hostingu wdrażaliśmy na dedyka + panel i utrzymujemy to na co dzień (aktualizacje, reagowanie)
  • Odpowiedz