Aktywne Wpisy

Zaufajmi_wiemlepiej +309
Dużo ostatnio jest odbijania piłeczki, że to tylko przegrywy wykopki mają problem z psami, ale chciałbym na przykładzie własnej historii zmienić może przekonanie paru osób.
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
Miasto powiatowe, mam żonę, dziecko, oboje pracujemy, nic za darmo nie dostaliśmy, 7 lat temu kupiłem mieszkanie na 1 piętrze w bloku z płyty do generalnego remontu, oczywiście oszczędności życia, kredyt. Po roku wprowadziliśmy się. Cieszyliśmy się, bo mieliśmy starszych sąsiadów, było cicho i spokojnie.
Po 2 latach
DoktorMorela +8
Jestem blisko 40stki i nie mam auta. Nigdy nie miałem samochodu. Zawsze radziłem sobie zbiorkomem. Nigdy tez nie miałem potrzeby dojeżdżania gdzieś do pracy, bo tez nie miałem wielkiego pola manewru w jej wyborze.
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto
Obecnie nawet świadomość ze miałbym prowadzić mnie stresuje.
Czy sam fakt nieposiadania auta uważacie za przegrywa?
#wykop #pytanie #samochod #auto

To proste, wystarczy być pisowcem. Nie wiem czemu, ale takie zalew bezczelnych kłamstw zawsze pochodzi od pisowców.
Czy to oznacza, że całe to p---------e o rzuceniu wszystkiego i budowie domu pośrodku niczego, rozbije się o ustawę o planowaniu przestrzennym? Nieźle.
Sam przepis nie jest taki głupi. Gminy mają wybór, nie muszą wprowadzać takiego ograniczenia.
Pamiętasz budowę miasteczka Wilanów bez żadnej szkoły przez wiele lat? Gdyby takie przepisy obowiązywały to nie można by było go zbudować bez zbudowania szkoły.
Zwolennicy PiSu powodzią że wina PO
PO powie że to wprowadził PiS.
Ty napiszesz post na wykopie, ja odpisze...
A koniec końców idiotyczny przepis zostanie w niezmienionej formie
@janekplaskacz: można by było tez np deweloperowi nakazać wybudowanie obok turbo osiedla kilku budynków użyteczności publicznej, no ale faktycznie mądrzej poupychać ludzi jak korniszony i pomanipulowac cenami ich działek, na których akurat już nie będzie się dało za dużo zrobić
200 IQ
@janekplaskacz:
po czym poznac, ze pisowiec klamie?
Otwiera usta
( ͡º ͜ʖ͡º)
Klamstwo to pol biedy, gorsze jest to podsycanie, bez ktorego Adamowicz dzisiaj by zyl i za to bym karal bezwzglednie i bez litosci. Te szmaty przez jede taki wpis wzmacniają nienawiść u tych swoich 30% analfabetów.
Jakby ktoś pytał, to nie mam po drodze z żadnym POPiSem ¯\(ツ)/¯
@janekplaskacz: Neuropku, zmień "pisowca" na "Tuska" i masz jeszcze prawdziwszą prawdę xd
Do kogo miał trafić do tego trafił.