Wpis z mikrobloga

Pomijając pisowca... nie miałem pojęcia, że są takie przepisy. Jestem zaskoczony.

Czy to oznacza, że całe to p---------e o rzuceniu wszystkiego i budowie domu pośrodku niczego, rozbije się o ustawę o planowaniu przestrzennym? Nieźle.
  • Odpowiedz
@Turbator:
Sam przepis nie jest taki głupi. Gminy mają wybór, nie muszą wprowadzać takiego ograniczenia.

Pamiętasz budowę miasteczka Wilanów bez żadnej szkoły przez wiele lat? Gdyby takie przepisy obowiązywały to nie można by było go zbudować bez zbudowania szkoły.
  • Odpowiedz
  • 3
@kinkykylie no można być,
Zwolennicy PiSu powodzią że wina PO
PO powie że to wprowadził PiS.

Ty napiszesz post na wykopie, ja odpisze...
A koniec końców idiotyczny przepis zostanie w niezmienionej formie
  • Odpowiedz
Sam przepis nie jest taki głupi

@janekplaskacz: można by było tez np deweloperowi nakazać wybudowanie obok turbo osiedla kilku budynków użyteczności publicznej, no ale faktycznie mądrzej poupychać ludzi jak korniszony i pomanipulowac cenami ich działek, na których akurat już nie będzie się dało za dużo zrobić

200 IQ
  • Odpowiedz
  • 3
@janekplaskacz dopoki mozna bez konsekwencji publicznie kłamac, pluć na wszystkich łacznie ze swoim elektoratem (ktory tego nie rozumie), to konca nie bedzie.
Klamstwo to pol biedy, gorsze jest to podsycanie, bez ktorego Adamowicz dzisiaj by zyl i za to bym karal bezwzglednie i bez litosci. Te szmaty przez jede taki wpis wzmacniają nienawiść u tych swoich 30% analfabetów.
  • Odpowiedz
@P3tro: No właśnie KO bez problemu mogłaby pozwać go w trybie wyborczym i kazać robić sprostowanie wraz z przyznaniem, że sam za tym głosował (o czym oczywiście nie pamięta, bo kto by tam czytał). Tylko w KO nikt w PR nie potrafi.
  • Odpowiedz
@IcyHot: haha jak czytam ten wysrop to się czuje jakby 2 chłopców z daunem się wyzywało kto głębiej palec w dupę sobie wsadzi, jeden w czapce pEłO ( wyższa sfera, inteligencja z p--------m dyplomem, Europejczycy ) a drudzy pIS ( prawdziwi Polacy, chłopy zaściankowe ) a za kulisami piątka przybita i ściema przed kolejnymi wyborami.
  • Odpowiedz