Wpis z mikrobloga

@janekplaskacz jakby się nad tym zastanowić, to ta sytuacja pokazuje, że posłowie głosują i nawet nie wiedzą nad czym. Gdyby przegłosowano jakąś nową wersję ustaw norymberskich to tłumaczyliby się, że oni nie wiedzieli, bo nie mają czasu wszystkiego czytać.

Ta sytuacja pokazuje też, że mamy zdecydowanie zbyt dużo tworzonego i zmienianego prawa
  • Odpowiedz
@Nic_tu_po_mnie:

Neuropku, zmień "pisowca" na "Tuska" i masz jeszcze prawdziwszą prawdę xd

A masz jakiś przykład? Bo takie kłamstwa pisowców to praktycznie mogę wrzucać codziennie, zresztą wrzucałem już nie raz. Jeżeli twierdzisz, że u Tuska jest podobnie to daj przykład równie paskudnego kłamstwa z wczoraj.
  • Odpowiedz
jakby się nad tym zastanowić, to ta sytuacja pokazuje, że posłowie głosują i nawet nie wiedzą nad czym.

@mkarweta:

nie piszę tego w obronie idioty, ale wg mnie bardzo możliwe jest, że on nie wiedział, że głosował
  • Odpowiedz
Tylko w KO nikt w PR nie potrafi.

@XanderPLXE: Ależ potrafią bo mają od tego ludzi (na pewno anonimowi użytkownicy tam wrzucają sprostowania :D). Może nie potrzebny jest im kolejny męczennik reżimu tuska, ograniczanie wolności słowa (xd) czy "uciszanie opozycji". Mogli też uznać że niektórzy wystarczająco się kompromitują bez jakiejkolwiek ingerencji.
  • Odpowiedz
@aresius: I co z tego, że wrzucają sprostowania na X, skoro to do nikogo nie dociera? PiS robił konferencję jak kupili zgrzewkę wody, ministrowie KO co najwyżej na X wrzucą tweeta że coś zrobili i nikt się o tym nie dowiaduje.
  • Odpowiedz
PiS robił konferencję jak kupili zgrzewkę wody

@XanderPLXE: a Tuska krytykowali "po co on tam pojechał". Ja tam się cieszę że druga strona nie uprawia tępej propagandy za nasze pieniądze, rząd ma być skuteczny i sprawny a nie bandą cyrkowców. Tak samo się cieszę że w Sejmie RP w końcu spierają się siły polityczne zamiast nocnych głosowań, zmian w prawie z twittera czy na podstawie wypowiedzi pana prezesa partii. Skończyła
  • Odpowiedz
ale takie zalew bezczelnych kłamstw zawsze pochodzi od pisowców.

@janekplaskacz: Nie zgodzę się. Często pochodzi też od konfiarzy.

Wiem że praktycznie to jest to samo, ale trzymajmy się oficjalnej nomenklatury dopóki się nie połaczą w jedną partię.
  • Odpowiedz
@jakub-sikoragn: dlatego nie odpisuje, nie trigeruje się i nie shitpostuje bo to k---a nie ma sensu...
Zakopia Cie boty, ewentualnie wykopią Cie boty jeśli dobrze sie wstrzelisz w przekaz... Więc ogólnie to ostatnimi czasy naprawdę mam w dupie internet, i trigerowanie się rzeczami które się dzieją...
Duża zmiana bo 5 lat temu bym shitpostował, pisał że jestem oburzony....

Ale teraz naprawdę już mnie nic nie zdziwi, nic mnie nie obchodzi...
  • Odpowiedz