Aktywne Wpisy

CalibraTeam +260
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
źródło: alfacotojest
Pobierz
rales +1119
WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ ZAWIADOMIONE W DNIU DYMISJI/ZWOLNIENIA MICHAŁA PROBIERZA Z FUNKCJI SELEKCJONERA BIAŁYCH ORŁÓW
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
Łysy Bajerant cieszący się z małych rzeczy był selekcjonerem polskie kadry rok, 8 miesięcy i 21 dni.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
źródło: 3121c2662f46e7e781d415733357e9a7820ea335b3ed932235927d992ad7e8d0
Pobierz

I takie pytanie retoryczne, czy kiedyś jakiś pisowiec sam z siebie przeprosił za to, że skłamał?
#bekazpisu #tvpis #polityka
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-02-17_212003_x.com
PobierzTa sytuacja pokazuje też, że mamy zdecydowanie zbyt dużo tworzonego i zmienianego prawa
A masz jakiś przykład? Bo takie kłamstwa pisowców to praktycznie mogę wrzucać codziennie, zresztą wrzucałem już nie raz. Jeżeli twierdzisz, że u Tuska jest podobnie to daj przykład równie paskudnego kłamstwa z wczoraj.
@mkarweta:
To znaczy, że wrzucając swój wpis się pomylił. Czy przeprosił i sprostował?
@XanderPLXE: Ależ potrafią bo mają od tego ludzi (na pewno anonimowi użytkownicy tam wrzucają sprostowania :D). Może nie potrzebny jest im kolejny męczennik reżimu tuska, ograniczanie wolności słowa (xd) czy "uciszanie opozycji". Mogli też uznać że niektórzy wystarczająco się kompromitują bez jakiejkolwiek ingerencji.
@XanderPLXE: a Tuska krytykowali "po co on tam pojechał". Ja tam się cieszę że druga strona nie uprawia tępej propagandy za nasze pieniądze, rząd ma być skuteczny i sprawny a nie bandą cyrkowców. Tak samo się cieszę że w Sejmie RP w końcu spierają się siły polityczne zamiast nocnych głosowań, zmian w prawie z twittera czy na podstawie wypowiedzi pana prezesa partii. Skończyła
@janekplaskacz: Nie zgodzę się. Często pochodzi też od konfiarzy.
Wiem że praktycznie to jest to samo, ale trzymajmy się oficjalnej nomenklatury dopóki się nie połaczą w jedną partię.
Zakopia Cie boty, ewentualnie wykopią Cie boty jeśli dobrze sie wstrzelisz w przekaz... Więc ogólnie to ostatnimi czasy naprawdę mam w dupie internet, i trigerowanie się rzeczami które się dzieją...
Duża zmiana bo 5 lat temu bym shitpostował, pisał że jestem oburzony....
Ale teraz naprawdę już mnie nic nie zdziwi, nic mnie nie obchodzi...