Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
źródło: Obraz 17.04.2022, godz. 12.30
Pobierz

Z tego co zdążyłam zauważyć, to ma na stałe i zarejestrowaną tylko jedną kasjerkę, druga sama nie chce umowy ale też pracuje już dłuższy czas a trzecią osobę właśnie ciągle zmienia, najczęściej jest do czasu umówionej wypłaty, nie płaci jej i bierze następną. No i bierze osobę nie z okolicy, np. jak stała klientka chciała się zatrudnić u niego, to mówił, że nie potrzebuje nikogo do pracy, bo wiadomo, chce zrobić na obcym pracowniku wałka. Ludzie, klienci mi o tym mówili bo mnie polubili, ale myślałam że może to jakoś będzie i dociągnę do tego 10 i dostanę kasę
inb4 jak można w 2025 pracować na czarno - mieszkam w dziurze i byłam zdesperowana gdy brałam tę pracę, na bezrobociu szukając jakiejkolwiek roboty od 2,5 miesiąca
a i jeszcze dodam że robiłam po 10/12 godzin, mam wyrobione mnóstwo godzin a ustalona stawka to było 20/h xdd
#pracbaza #praca #januszex #januszebiznesu #oszukujo #wyplata #pieniadze
a i nie mam też badań do celów sanitarno-epidemiologicznych, nie zapytał mi się nawet o nie, zaprosił do pracy i wyjebongo xdd
Nie, nie byłam zarejestrowana w pośredniaku
@nutsheell: XD trzeba było poczekać do jutra i zaproponować mu telefon do PIP zaraz by kasę znalazł.