Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, mam pytanie do #rozowepaski które uczęszczają na #speeddating #szybkierandki #randki
Jaka jest wasza strategia zaznaczania chłopów na "Tak"? Ja po prostu każdą dziewczynę z którą fajnie mi się gada i podoba mi się wizualnie zaznaczam na "Tak", szczególnie, kiedy rozmowa mi się klei. Miałem ostatnio sytuację, gdzie z kilkoma dziewczynami miałem naprawdę przyjemne rozmowy, standardowy czas nie wystarczył, a i tak nie miałem z nimi matchy po wszystkim.
Może źle to odbieram, ale dla mnie nieudostępnienie swoich kontaktów (bo przecież "Tak" na karcie oznacza tylko zgodę na udostępnienie kontaktów) to jest jakby powiedzieć "nie chcę cię człowieku znać, nie chcę żebyś nawet ODZYWAŁ SIĘ do mnie". Po prostu nie wiem jak miałbym się wobec takich osób zachowywać jakbym spotkał je później w życiu, np. w relacjach zawodowych, albo u wspólnych znajomych.

A może wszystko wyolbrzymiam? Może dziewczyny zaznaczają zwykle tylko JEDNĄ osobę, która im się NAJBARDZIEJ podoba? Ale z mojego punktu widzenia to bez sensu, bo przecież nie mają gwarancji, ze ich wymarzony książę też je zaznaczył. Jak jest naprawdę?

Brak feedbacku i niewiedza, co jest nie tak (a więc co mogę poprawić) doprowadza mnie do szaleństwa. Jak mam się czegokolwiek z tego nauczyć, skoro nawet nie wiem, co robię źle? A może niczego nie robię źle, tylko dziewczyny wybierają tylko jedną osobę, mimo że mogą wybrać więcej?

#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim kobiety mają różne strategie tam. Takie jak Twoja czyli że jak dobrze się z kimś czują w rozmowie to zaznaczają. Ja jak chodziłam na speeddating to pytałam o to co facet lubi robić w wolnym czasie. Jak nie spędzał czasu podobnie do mnie albo jak odbił pytanie i po mojej odpowiedzi zmienił swoją wersję to po prostu takiego nie zaznaczałam. O dziwo zaznaczałam 1-2 osoby maks. Byłam chyba na 4
  • Odpowiedz
Brak feedbacku i niewiedza, co jest nie tak (a więc co mogę poprawić) doprowadza mnie do szaleństwa.

@mirko_anonim: szaleństwem to jest traktowanie takich bab jak twoich przełożonych którzy mogą wydawać ci wiążące polecenia.

(a więc co mogę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
energiczna-strażniczka-6: Byłam wiele razy na szybkich randkach, poziom chlopaków był niski, i to tak koszmarnie niski że zaznaczyłam w sumie z tych wszystkich wyjść ok. 2-3 gości na "tak", tylko po to żeby mieć poczucie że coś za te pieniądze mam bo szczerze to mi się nie podobali (później każdy z nich i tak okazał się być porażką). Miła rozmowa to jeszcze nic, liczy się też czy ktoś Ci podpasuje wyglądem,
  • Odpowiedz
Jak do Ciebie w końcu dotrze, że to różowe wybierają sobie partnera, a decydują na podstawie zapachu, to odpuścisz sobie takie pierdoły i marnowanie hajsu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gadałem ze swoja parą o tym to ona wybrała mnie, bo się wyróżniłem i poczuła się zaopiekowana przeze mnie.
Ale to za mało by się umówić i na rozmowie telefonicznej (którą s---------m, bo dzwoniłem zaspany xD) się skończyło.
Kto się najbardziej wyróżni i wzbudzi największe emocje ten wygrywa w wyścigu o tzipe.
  • Odpowiedz
upadek internetu i upadek telefonów komórkowych rozwiązuje sprawę, tak powstawały wyże demograficzne
jeżeli kobieta jest 1 raz do roku zaczepiana w celach miłosnych np. na przystanku to musi się starać bo jest świadoma że następny raz może być za rok
jeżeli do 2025 roku kobieta w smartfonie ma tysiące zaczepiających ją facetów na przeróżnych social media, to ma nastawienie "może się trafi coś lepszego"
ZA ŁATWO SIĘ ZROBIŁO króko mówiąc poznać kogoś
  • Odpowiedz