Aktywne Wpisy

nn1upl +1155
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

RajdeR01 +125
#kolej #ciekawostki #sochaczew
Drezyna skończona i objeżdżona
Rekord Polski już 15 czerwca, trzymajcie kciuki
Link do ostatniej jazdy testowej, przepraszam za dyszenie ale trzeba trochę siły w to włożyć żeby ruszyło
https://www.youtube.com/watch?v=VaiKy6qVkEE
Drezyna skończona i objeżdżona
Rekord Polski już 15 czerwca, trzymajcie kciuki
Link do ostatniej jazdy testowej, przepraszam za dyszenie ale trzeba trochę siły w to włożyć żeby ruszyło
https://www.youtube.com/watch?v=VaiKy6qVkEE

źródło: drezyna1
Pobierz
Hej, mam pytanie do #rozowepaski które uczęszczają na #speeddating #szybkierandki #randki
Jaka jest wasza strategia zaznaczania chłopów na "Tak"? Ja po prostu każdą dziewczynę z którą fajnie mi się gada i podoba mi się wizualnie zaznaczam na "Tak", szczególnie, kiedy rozmowa mi się klei. Miałem ostatnio sytuację, gdzie z kilkoma dziewczynami miałem naprawdę przyjemne rozmowy, standardowy czas nie wystarczył, a i tak nie miałem z nimi matchy po wszystkim.
Może źle to odbieram, ale dla mnie nieudostępnienie swoich kontaktów (bo przecież "Tak" na karcie oznacza tylko zgodę na udostępnienie kontaktów) to jest jakby powiedzieć "nie chcę cię człowieku znać, nie chcę żebyś nawet ODZYWAŁ SIĘ do mnie". Po prostu nie wiem jak miałbym się wobec takich osób zachowywać jakbym spotkał je później w życiu, np. w relacjach zawodowych, albo u wspólnych znajomych.
A może wszystko wyolbrzymiam? Może dziewczyny zaznaczają zwykle tylko JEDNĄ osobę, która im się NAJBARDZIEJ podoba? Ale z mojego punktu widzenia to bez sensu, bo przecież nie mają gwarancji, ze ich wymarzony książę też je zaznaczył. Jak jest naprawdę?
Brak feedbacku i niewiedza, co jest nie tak (a więc co mogę poprawić) doprowadza mnie do szaleństwa. Jak mam się czegokolwiek z tego nauczyć, skoro nawet nie wiem, co robię źle? A może niczego nie robię źle, tylko dziewczyny wybierają tylko jedną osobę, mimo że mogą wybrać więcej?
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: szaleństwem to jest traktowanie takich bab jak twoich przełożonych którzy mogą wydawać ci wiążące polecenia.
@mirko_anonim: TEŻ
XDDDDDD
Ale to za mało by się umówić i na rozmowie telefonicznej (którą s---------m, bo dzwoniłem zaspany xD) się skończyło.
Kto się najbardziej wyróżni i wzbudzi największe emocje ten wygrywa w wyścigu o tzipe.
jeżeli kobieta jest 1 raz do roku zaczepiana w celach miłosnych np. na przystanku to musi się starać bo jest świadoma że następny raz może być za rok
jeżeli do 2025 roku kobieta w smartfonie ma tysiące zaczepiających ją facetów na przeróżnych social media, to ma nastawienie "może się trafi coś lepszego"
ZA ŁATWO SIĘ ZROBIŁO króko mówiąc poznać kogoś