Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +215
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

@Krupier: Randomem to ty jesteś trollu, a pan Matczak jest profesorem prawa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Specjalista w zakresie prawa publicznego, języka prawnego, teorii interpretacji prawniczej i sądowego stosowania prawa. "
https://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Matczak
Zapomniałeś odpowiedzieć na moje pytanie.
@qwerty54321: Nieprawda.
źródło: temp_file3353690870517431276
PobierzA jeśli leży tam śnieg to mamy prawo zakładać, że tam nie ma pasów na tej wyspie?
A jak są pasy namalowane na wyspie, ale leży śnieg, tak pół odśnieżone, a pół nie, to są tam pasy czy nie ma?
To są realne pytania na naszych patologiach drogowych (
Komentarz usunięty przez autora
@pasta_alla_carbonara: Co ciekawe - w Polsce wysepka jest wtedy, gdy nie ma na niej namalowanych pasów. Jeżeli są, to wysepki nie ma i trzeba się zatrzymać w sytuacji ze zdjęcia.
Będę bo znam się dobrze
źródło: 1000034354
Pobierz