Wpis z mikrobloga

@wezsepigulke pomyślałem sobie "nieno, nie może być tak źle, pewnie pochodzi z jakiejś afrykańskiej arystokracji albo inny ważny minister w poważnym rządzie."
Oj bardzo się myliłem, jeśli wikipedia tak nie przebiera w słowach, znaczy że jest naprawde grubo. Powiedziałbym że to upadek nie tylko dla królewny, a dla każdego szanującego się człowieka.
Diamond-kun - @wezsepigulke pomyślałem sobie "nieno, nie może być tak źle, pewnie poc...

źródło: IMG_20250903_152731

Pobierz
  • Odpowiedz
@wezsepigulke z wiki

He asserts that casual s-x attracts subterranean spirits that make an impression on the inside of women's vaginas and offers exercises to "clean out" said vaginas

he writes that children get cancer because they want it;

He promotes the Reptilian conspiracy theory, and has said that he considers himself to be a reptilian.

Greenberg and others have accused him of manipulative behavior and of being a
Diamond-kun - @wezsepigulke z wiki 
 He asserts that casual s-x attracts subterranean...

źródło: 9d0-3500400091

Pobierz
  • Odpowiedz
@wezsepigulke pewnym pocieszeniem może być to, że królewna sama w sobie też jest odklejona, i bawi się w jakieś ezoteryczne rzeczy.
Co do Norwegów, to większość uważa że jej tytuł powinien być odebrany.
  • Odpowiedz
@damianooo8: ale dlaczego ktoś ma swoje własne indywidualne szczęście jednostki stawiać poniżej dobra jakiegoś abstrakcyjnego konceptu cywilizacji i to jeszcze sto lat po swojej śmierci?
  • Odpowiedz
@Tymajster:

ale dlaczego ktoś ma swoje własne indywidualne szczęście jednostki stawiać poniżej dobra jakiegoś abstrakcyjnego konceptu cywilizacji i to jeszcze sto lat po swojej śmierci?

To pytanie można odwrócić i zapytać czemu społeczeństwo ma wspierać taką jednostkę, która przedkłada własne interesy nad dobro ogółu?
  • Odpowiedz
@barber-barberski obecnie jest 4 w kolejce do tronu. Realistycznie nic nie będzie rządzić, ale nie jest tak że jest całkowicie wykluczona

@Dlkvv z tego co na szybko wyczytałem, to ta Mette-Marit przeprosiła za swój wcześniejszy sposób życia, i teraz aktywnie i skutecznie spełnia role koronnej królewny działając społecznie i rodzinnie. Teraz Norwegowie ją szanują, podobnie jak samego królewicza koronnego.
  • Odpowiedz
mieszanie ras jest złe.

@damianooo8: w Biblii to jeden z najcięższych grzechów, wystarczy poczytać o szale w jaki wpadał Bóg za każdym razem, gdy Izraelici szli "w tango" a Kananejkami
  • Odpowiedz