Bo przecież cieknie z tego tłuszcz. Żeby położyć na papierze, to nie trzeba patyków wbijać. Po to bierze się patyki, żeby dać to na grilla. A w piekarniku bierzesz naczynie żaroodporne i na tym układasz (na brzegach, tłuszcza kapie do środka, a to się grilluje w powietrzu).
@UFO_nas_nie_zgwalci: wołowina w Lewiatanie w całości, później mielę w domu @SynMichaua w Auchan 55zl za kg @FiodorEsko wołowina, jagnięcina 50/50 koperek, ostra papryka w płatkach, ja dałem chipotle, odrobinę kminu rzymskiego, sól, biały pieprz
Tutaj wolowo-jagniecy.
#gotujzwykopem
źródło: 1000012465
PobierzBo przecież cieknie z tego tłuszcz. Żeby położyć na papierze, to nie trzeba patyków wbijać. Po to bierze się patyki, żeby dać to na grilla. A w piekarniku bierzesz naczynie żaroodporne i na tym układasz (na brzegach, tłuszcza kapie do środka, a to się grilluje w powietrzu).
źródło: temp_file2493440401373439941
Pobierzźródło: temp_file7443692007538282405
Pobierzo tempora, o mores
Ale bym ojeb*au upieczone. Dobrze przyprawiłeś?
@SynMichaua w Auchan 55zl za kg
@FiodorEsko wołowina, jagnięcina 50/50 koperek, ostra papryka w płatkach, ja dałem chipotle, odrobinę kminu rzymskiego, sól, biały pieprz