Wpis z mikrobloga

@HWD-5: "elastyczne godziny pracy" czyli w tłumaczeniu na polski januszowski: "musisz zawsze być pod telefonem jakby ktoś wypadł i byś musiał z dnia na dzień lub godziny na godzinę pojawić się w pracy" XD
  • Odpowiedz
@HWD-5: przeciez to wszystko jestem w stanie nauczyć kogos w miesiąc xD ile wy oczekujecie zarabiać na stanowisku, na którym małpa by sobie poradzila
  • Odpowiedz
@qwenti: ty rozumiesz w ogóle sens tego wpisu i przeczytałeś jakie mają oczekiwania wobec pracownika? W tym ogłoszeniu są zawarte minimum 3 etaty.
  • Odpowiedz
@qwenti: nie wiem gdzie musiałeś pracować, ale spawanie MAG/MIG to już jeden etat, szlifiarz to już drugi etat, kontrola jakości i pomiary to trzeci etat, konserwacja maszyn i narzędzi to czwarty etat, cięcie na pile taśmowej różnie, można to podpiąć pod szlifiarza, obróbka elementów na tokarce/frezarce to piąty etat. Tutaj wynagrodzenie powinno wynosić co najmniej 15k na rękę i nie chodzi o to, czy ktoś to umie czy nie, tylko
  • Odpowiedz
@karski: xD prowadze własną działalność, nigdy nie bylem zatrudniony u kogos i wszystkie wymienione wyzej czynności robie u siebie (oprócz obrobki cieplnej), do tego pierdyliard innych rzeczy. Jak dla kogos ogarniecie takich obowiązków zajmuje dluzej niz miesiac, to albo z--------a za dwóch, albo niech sie cieszy, ze ktos go chce zatrudnic za minimalną.
Jak spawacz skonczy spawać, to bierze szlifierke i szlifuje, jak skończy to mierzy czy wszystko jest w
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 47
@qwenti

prowadze własną działalność, nigdy nie bylem zatrudniony u kogos i wszystkie wymienione wyzej czynności robie u siebie.

Zapomniałeś dodać, że jebiesz po 16 godzin dziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 39
@qwenti pokaż kolego jak spawasz ( ͡º ͜ʖ͡º) po twoim wpisie widać że robisz bardzo mało i to w liczbach kilka szt dziennie maksymalnie. Tak wszystko to może robić jedna osoba nie ma problemu tylko na cholerę mi spawacz jeżeli musi później jeszcze chodzić rozładowywać towar bo jaśnie pan Janusz nie ma innego pracownika od tego, a główna robota stoi xD
  • Odpowiedz