Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie

Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.

Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.

Liczę na sporo gęstego.

#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
ciekawehistorie - Dzień dobry,

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem...

źródło: Fmr4UWwXwAIRETC

Pobierz
  • 311
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
niech cie będzie widać w filmach 😀 takie male oczko w strone damskiej części publiczności wchodzi w gre? np na początku, przedstawisz siebie kanal i gitara. na pewno nic na tym nie stracisz 😊
  • Odpowiedz
Boże Wykopki nie czytają więcej niż jednego zdania xd Czemu zadajcie pytania tutaj? Napisał wyraźnie że
„ Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.” - jutro będzie znalezisko w postaci AMA i tam będzie odpisywał wam na pytania xD
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie codziennie się za ciebie modle Tomku żebyś był płodny na minimum jeden materiał dziennie ;) Są tak dobre, jesteś jednym z twórców którego filmy ogląda się po kilka razy.

Co do pytań? Jakim kluczem dobierasz tematy?
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie: Najlepszy kanał dokumentalny na polskim YT. Bez dwóch zdań. Jakbyś odpsrzedał te filmy Netflixowi czy Amazonowi mógłbyś pewnie sporo hajsu zarobić ;). Seria o grach komputerowych - mistrzostwo świata. Kiedy trzecia część xD?
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie cześć, robisz naprawdę ciekawe filmy, widać że poświęcasz sporo czasu na reaserch i dokopujesz się ciekawych i pewnie nie łatwo dostępnych materiałów źródłowych czy nagrań.

Moje pytania dotyczy debaty, którą stoczyłeś u Stanowskiego razem z Zychowiczem, Bartosiakiem i panią Dyner. O ile dyskusja była bardzo interesująca to odniosłem wrażenie, że Pan (dr) Bartosiak podchodził do Ciebie i Twojej wiedzy z dużym dystansem i zlekceważeniem. Jak Ty widzisz tę sytuację, czy
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie nie mam pytania, ale muszę ci powiedzieć że masz najlepszy kanał jaki powstał na youtubie. Wszystkie filmy obejrzałem już po kilka razy i cały czas wracam obejrzeć ponownie. Super się ogląda. Z niecierpliwością czekam na kolejne materiały.
  • Odpowiedz
@ciekawehistorie czy masz takie „prywatne” konto na wykopie? Jesli tak to od ilu lat tu jesteś, czy siedzisz na mirko i czy jesteś dzienna czy nocna zmiana?
A tak na marginesie to super kanał, absolutna topka, trzymam kciuki za dalszy rozwój i życzę wszystkiego dobrego!
  • Odpowiedz