Aktywne Wpisy

MonazoPL +158
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +522
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.
Liczę na sporo gęstego.
#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz„ Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.” - jutro będzie znalezisko w postaci AMA i tam będzie odpisywał wam na pytania xD
Co do pytań? Jakim kluczem dobierasz tematy?
źródło: IMG_9848
PobierzMoje pytania dotyczy debaty, którą stoczyłeś u Stanowskiego razem z Zychowiczem, Bartosiakiem i panią Dyner. O ile dyskusja była bardzo interesująca to odniosłem wrażenie, że Pan (dr) Bartosiak podchodził do Ciebie i Twojej wiedzy z dużym dystansem i zlekceważeniem. Jak Ty widzisz tę sytuację, czy
Zgoła ten koper ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak na marginesie to super kanał, absolutna topka, trzymam kciuki za dalszy rozwój i życzę wszystkiego dobrego!