Aktywne Wpisy

tesknilam_ +548
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +574
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.
Liczę na sporo gęstego.
#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
PobierzPowodzenia i oby tak dalej!!
@ciekawehistorie podbijam
Pamiętam, że na mirko personalnie atakowałeś ludzi zwracających uwagę na zegarkowe machlojki twojego braciszka. Opowiesz coś o tym?
1. Czy masz jakiś ulubiony okres historyczny?
2. Czy historia zawsze była pasją numer 1?
Czy planujesz poruszyć politykę współczesną polski? Szczerze mam nadzieję, że na transformacjach post PRLowskich się nie skończy ;)
Świetna robota, uwielbiam oglądać twoje filmy i wywiady, bardzo dużo się powiedziałem o polityce dzięki Tobie
wy tak nie robicie i chwała wam za to. tak trzymać.