Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +30
Jaka jest geneza waszego nicku? Bo ja porostu wpisałem w Google „śmieszny nick” i śmiechłem z podniebnego murzyna więc go se wziąłem. A wy?
markhausen +568
Według Der Onet kupno elektrycznego garnka to symbol luksusu i inwestycji w dom xD
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet
#thermomix #niestacmnienanarkotykiwiecczytamonet

źródło: 1000018908
Pobierz
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie siedem lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro (06.02.25) od godziny 18 będę odpowiadał na Wasze pytania podczas AMA.
Liczę na sporo gęstego.
#ama #ciekawostki #informacje #ciekawehistorie
źródło: Fmr4UWwXwAIRETC
Pobierz@ciekawehistorie: Będzie rzadko. Kiedy się ogolisz?
Kogo uważasz za najbardziej wartościowego gościa pod względem uzyskanych informacji, którego mogłeś przepytać?
Twój głos jest do ciebie niepodobny, inaczej sobie wyobrażałem ( ͡º ͜
1. Żyjesz w pełni z YT oraz książek czy pracujesz gdzieś jeszcze zarobkowo?
2. Pracowałeś kiedykolwiek fizycznie? Jak długo i gdzie?
3. Jaką kończyłeś szkołę średnią i wyższą?
W sieci jest wiele informacji na temat rodziny Kaczyńskich. Powiązania z SB, homoseksualne kontakty Jarka i jego droga na polityczny szczyt. Jeśli Cie nie odrzuca ten temat, chętnie obejrzałbym wiarygodny dokument o tym niezwykle ciekawym zagadnieniu.
Pozdrawiam serdecznie
To jeden z najpopularniejszych filmów na kanale i miał premierę na YouTube dwa miesiące wcześniej niż serial Netflixa
Pytanie ode mnie, czy Twoja rodzina ma jakieś pochodzenie kresowe?
I żeby nie było, w ogóle nie pytam o to w jakichś wrogi sposób. Po prostu zwróciłem uwagę na nazwisko oraz Wasze (Twoje i brata) zainteresowanie krajami byłego bloku wschodniego :)
A co do pytania, to czy możesz zdradzić w jaki sposób przeprowadzasz research do swoich filmów?