Aktywne Wpisy

rosen +11
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierzhttps://youtu.be/WWQudEBGwHk?t=769
no czyli nikogo i nigdzie nie można podrywać bo może być w pracy albo może to być potencjalnie niechciane xD Co to w ogóle za protekcjonalne pierdzielenie? xD Jak ktoś zagaduje a druga strona nie jest zainteresowana to po
A twoją matkę chciałbyś żeby ktos w takiej sytuacji podrywał?
Może chciałbyś, ale w takim razie jesteśmy z innych kręgów kulturowych
Chyba się trochę zbłazniłeś xD Doczytaj co oznacza to pojęcie
Mógłbym Ci tłumaczyć czym jest ekonomia myślenia ale w takich okolicznościach mi się nie chce.
Nie musisz odpisywać, i tak nie mam powiadomień do twoich postów
Miłego wieczoru
Lecisz na czarno z dopiskiem "kretyn-piwniczak"
Tylko jeden raz zdarzyło mi
@thorgoth: no nie dogadamy się bo widzisz problem tak gdzie on kompletnie nie istnieje
@thorgoth: a co to ma za znaczenie gdzie? A jak dwoje ludzi spotykają się w tej samej pracy to można podrywać czy nie
Dorosly człowiek powinien mieć jakąś asertywność i okazać, że coś mu nie odpowiada, a drugi dorosły przyjąć komunikat.
Nie jakieś, hej dupeczko co robisz wieczorem, co wykop czesto uważa za świetny podryw Oskarka, a rzucenie żartu sytuacyjnego, jak ją rozbawi, to powiedzenie czegoś miłego o uśmiechu, jak jej nie zrazi, a zareaguje pozytywnie, to może dalej.
Zresztą sama kobieta może różnie podejść i wcale źle tego nie traktować, bo co do zasady, każdy lubi
Komentarz usunięty przez moderatora
@thorgoth: no ale naprawdę to jest dla Ciebie taki problem? xD Nie tyle co bym chciał co by mi to po prostu nie przeszkadzało. Dla mnie ta dyskusja to jakaś abstrakcja bo w życiu bym nie pomyślał jak z tak błahej sprawy można wyeskalować wyimaginowany konflikt xD Każde