Aktywne Wpisy

Season6 +99
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz@thorgoth: masz rację, powinien iść za nią aż do mieszkania i wtedy zagadać
Z podrywem ludzi w pracy jest jak z prankami. Jednym to przeszkadza, innym nie przeszkadza ale zasadniczo jestem na nie bo nie wiesz na kogo trafisz.
Możesz zrobić przykrość nieudanym prankiem i możesz to zrobić nieudanym podrywem w miejscu publicznym.
Pragnienie robienia publicznych prankow odczytuje tak samo jak publicznego podrywu. Ktoś to robi bo "może
To jest ważne pytanie a nie uszczypliwość ad personam bo wielu ludzi ma problem z wczuciem się w innego człowieka. I dopiero jak spróbuję sobie wyobrazić że sytuacja dotyczy kogoś mu bliskiego to zaczyna brać pod uwagę że obiekt publicznego podrywu może tego nie chcieć.
Tak, kobieta (i mezczyzna) może nie
@Tyrande: Wychodzi na to, że historia wcale śmieszna nie jest. Pomyśl na ile ten gość musi się czuć uwalony w życiu, jeśli głupie serduszko mu tak porobiło w głowie.
Nic nie usprawiedliwia napastowania, ale nietrudno się domyślić, że temu facetowi pewnie ciężko jest
@Rst00: zastanawiam się czy serio nigdy nie widziałeś żenujacego, nachalnego podrywu w przestrzeni publicznej który jest przykry dla wszystkich łącznie z postronnymi widzami czy sobie jaja robisz
@schweizer: masz pojęcie co to słowo oznacza? To manipulacja emocjonalna partnerki albo partnera w związku.