Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak? Mam dziewczynę i spotykamy się głównie w weekendy, ja chcę spędzać ten czas jakos atrakcyjnie myślę o różnych wyjazdach, wyjściach chociażby do kina, a ona tylko w domu by siedziała i oglądała coś na netflixie czy scroll tik toka, myślałem, że jak będę w związku to będę spędzał czas fajnie a tu się okazuje, że weekendy mam takie same w chacie tylko

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz@dawid131: chyba nie warto. Podrywanie ludzi gdy pracują i są zmuszeni się z tobą kontaktować z przyczyn zawodowych to ekstremalny cringe.
Odwagi i powodzenia. Daj znać jak poszło
Pozdrawiam
Oskar Karolczuk z Warszawy
Ale głupoty gadasz xD
źródło: 471584321_920760980261272_617689651224397275_n
PobierzPoznawanie kogoś w pracy ≠ spermienie do kogoś kto musi się do ciebie odzywać bo to jego obowiązek służbowy.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: halucynacje spermiarza?
Dziewczyna na foto jest ładna, nie wierze że musi się upadlać do tego stopnia żeby "dawać znaki" losowym pasażerom. Ale wierze w to, że setki pasażerów jej pociągu ma dziwne myśli na jej widok i kreują w głowie dziwne fantazje.
@thorgoth: chyba że jesteś przystojny, wtedy to nie jest cringe ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale pytanie jest od wykopka to będzie cringowo.
@dawid131: czekam aż ktoś ją znajdzie i jej podeśle ten wątek ( ͡°
źródło: comment_166489226678tDg0nkeuffzWlbOJxlYm
Pobierz@thorgoth: lepiej aby OP śledził ja po skończeniu pracy i zagadać gdy będzie wchodziła na swoje podwórko