Wpis z mikrobloga

Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
dawid131 - Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej kondukto...

źródło: 123

Pobierz
  • 283
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Weźcie wymyślcie chłopakowi jakis temat do zagadania zeby mu w życiu pomóc. Niech przynajmniej Jemu się poszczęści.
Odwagi i powodzenia. Daj znać jak poszło
  • Odpowiedz
przecież napisał, że mu się jakoś znacząco patrzy w oczy.

@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: halucynacje spermiarza?

Dziewczyna na foto jest ładna, nie wierze że musi się upadlać do tego stopnia żeby "dawać znaki" losowym pasażerom. Ale wierze w to, że setki pasażerów jej pociągu ma dziwne myśli na jej widok i kreują w głowie dziwne fantazje.
  • Odpowiedz
  • 23
chyba nie warto. Podrywanie ludzi gdy pracują i są zmuszeni się z tobą kontaktować z przyczyn zawodowych to ekstremalny cringe.

@thorgoth: chyba że jesteś przystojny, wtedy to nie jest cringe ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale pytanie jest od wykopka to będzie cringowo.

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?

@dawid131: czekam aż ktoś ją znajdzie i jej podeśle ten wątek ( ͡°
  • Odpowiedz
Podrywanie ludzi gdy pracują i są zmuszeni się z tobą kontaktować z przyczyn zawodowych to ekstremalny cringe.

@thorgoth: lepiej aby OP śledził ja po skończeniu pracy i zagadać gdy będzie wchodziła na swoje podwórko
  • Odpowiedz