Aktywne Wpisy

Season6 +99
Czy ja mam złudne wrażenie czy to nie jest trochę tak, że większość osób z czatu p------i o wysokich podatkach a sama nie łapie się nad 2 próg podatkowy ? Ja wiem, że konfederacja jest niesamowitym tworem dla młodych, ale prawda jest taka, że większość z tych osób będzie w przeciętnej grupie zarobkowej żyjąc marzeniem milionerów. Takie krótkie przemyślenie.
#kanalzero
#kanalzero

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz#kwiatjabloni
źródło: image
Pobierz5 minut wstydu a dyplom pozostanie na cale życie.
ja bym zagadał. może zapytaj czemu, z jakiej okazji jest na zdjęciu. czy to jakaś zorganizowana akcja czy coś.
@naganiaczherculesa: zagadywanie do kogoś kto odzywa sie do ciebie służbowo to żenujący podryw. Masz racje, jestem smutnym dziadersem. Ten krasnal co skakał i przeszkadzał w pracy ludziom w złotych tarasach też mnie nie bawił.
Starzy ludzie już tak mają.
@Adonix: to jest bait.
Serio chciałbyś być konduktorem i być zagadywanym w czasie pracy?
@ksiezyc_w_siatce: akcja jest taka żebyś dał piątaka XD
@thorgoth: ale p---------e. Jak jesteś śliniącym się creepem i spermiarzem januszem i walniesz jakimś seksualnym tekstem to owszem jest to obrzydliwe. Jak normalnie prowadzicie small talk to gładko można przejść do zaproszenia na kawę, bez żadnych zobowiązań. Najwyżej powie, że nie to wtedy przeprosisz grzecznie, że nie chciałeś żeby czuła
@thorgoth: no chyba, że jest chadem, to wtedy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LifeReboot: odwracając - jakaś baba którą nie jesteś zainteresowany zagaduje cie w pracy i niezobowiązująco zaprasza na kawe. Przy ludziach.
Czy uważasz że to jest fajna sytuacja? Albo czy chciałbyś żeby twoja córka była w ten sposób zagadywana w
Piosenkarka kadr z teledysku... ehh dalismy sie tak wszyscy zrobic w jajo
@dullboy: podrywanie ludzi płci obojga na służbie jest troche jak pranki robione ludziom na ulicy. Jedni lubią, inni nie lubią. Jednych śmieszy, inni to smutasy.
Jeżeli nie jesteś pewny że prank/podryw będzie przyjęty ok, to znaczy że nie powinieneś go robić.
Ktoś powie "ej spoko, zawsze przechodzień może dać pranksterowi w morde lub uciec". Ale to nie jest fajna interakcja. Nieudany, niechciany podryw też nią
źródło: excellent-quality-bait
Pobierz