Aktywne Wpisy

Kempes +582
#katolicyzm #bekazkatoli #heheszki #polska
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
Ale już napie... dzwonami od samego rana to temu wyznawcy dziadziusia w niebie nie przeszkadza XD
źródło: temp_file2481202444147821461
Pobierz

Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz@dawid131: chyba nie warto. Podrywanie ludzi gdy pracują i są zmuszeni się z tobą kontaktować z przyczyn zawodowych to ekstremalny cringe.
Odwagi i powodzenia. Daj znać jak poszło
@wiedzminyo: tak, podrywanie w pracy to jest cringe, lepiej podrywać w czasie wolnym.
Chciałbyś pracować jako kelner i być podrywany przez murzyna-geja?
Pozdrawiam
Oskar Karolczuk z Warszawy
Ale głupoty gadasz xD
źródło: 471584321_920760980261272_617689651224397275_n
Pobierz@thorgoth: przecież napisał, że mu się jakoś znacząco patrzy w oczy. Skoro daje mu znaki, a widzą się tylko w jej pracy, to co ma zrobić? Jechać do końca linii i później śledzić ją w drodze do domu, żeby zapukać do drzwi z różami?
To nie jest podbijanie do kogoś randomowego totalnie z
@thorgoth: jakby mi się ten m----n gej podobał i dawałbym mu niewerbalne znaki w tym kierunku, to tak.
Poznawanie kogoś w pracy ≠ spermienie do kogoś kto musi się do ciebie odzywać bo to jego obowiązek służbowy.
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: halucynacje spermiarza?
Dziewczyna na foto jest ładna, nie wierze że musi się upadlać do tego stopnia żeby "dawać znaki" losowym pasażerom. Ale wierze w to, że setki pasażerów jej pociągu ma dziwne myśli na jej widok i kreują w głowie dziwne fantazje.
@thorgoth: chyba że jesteś przystojny, wtedy to nie jest cringe ( ͡° ͜ʖ ͡°) no ale pytanie jest od wykopka to będzie cringowo.
@dawid131: czekam aż ktoś ją znajdzie i jej podeśle ten wątek ( ͡°
źródło: comment_166489226678tDg0nkeuffzWlbOJxlYm
Pobierz@thorgoth: lepiej aby OP śledził ja po skończeniu pracy i zagadać gdy będzie wchodziła na swoje podwórko