Aktywne Wpisy

saggitarius_a +87

Gienek-Kielbasa +331
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz@dawid131: zagadaj i bzikaj
Sam fakt pytania o to na wykopie jest żenujący albo jesteś chłopem albo klaunem co to musi wszystko skonsultować.
Dobór zdjęcia i osoby na nim nieprzypadkowy co zdradza manipulacyjny charakter wpisu - w skrócie: wieje baitem na kilometr.
Komentarze
@Majki7: jaką ja dokładam ideologię niby? Ja wychodzę z domu i wchodzę w relacje, więc dlatego mówię, że to nie jest żadna sytuacja z fantasy czy urojenia. Oczywiście wiem, że ten post to bait, ale takie sytuacje to najnormalniejsza normalność
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: pewnie są na ten temat badania. Serio.
chciałbym wierzyć że większość historii typu "how I meet your mother" nie zaczyna się od podrywania kelnerki, konduktorki czy pacjentki. Jednej czy niejednej, dla mnie bez różnicy.
Ale urojeń że kelnerka chce być klepana w tyłek doznaje przytłaczająca większośc klepiących
Piwniczakow nie słuchaj
@orgin246: porady wykopków xD
@Chwast25: nie. To znaczy że nie musi jej zagadywać wcale bo nie ma ku temu okoliczności.
To tak jakbyś szedł ulicą i zobaczył w przejeżdząjącym autobusie dziewczynę która ci się podoba. Nie musisz biec za autobusem jak p---b, wpadać do niego zdyszany dwa przystanki dalej i ją zaczepiać.
Możesz po prostu iść dalej ulicą. I
@thorgoth: no i jakie to według Ciebie mogą być sytuacje mistrzu? Rusz głową. Jeżeli nie są to zorganizowane spotkania do poznawania ludzi do związku (a nigdy za bardzo o czymś takim nie słyszałem), to co to mogą być za sytuacje?
Pewnie takie nieprzeznaczone celowo do poznawania partnerów. Czyli praca, kościół, zakupy, szkoła, nie wiem co jeszcze, ale raczej nic brzmiącego jak sytuacja stworzona
Tak jak jesteś w stanie odróżnić psa od kota tak baba odróżni typa co jej się podoba od tego nie atrakcyjnego
Walka z góry jest przesadzona
Lepiej podejchac pod sklep dobrym autem dobrze ubrnaym
Fajnie żeby łapa siedziała i przed sklepem zagadać
źródło: how-heterosexual-couples-met-v0-uwe4cchpfz5c1
Pobierz@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: @Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi
ale płyń do brzegu, bo widze że masz jakąś teze i chcesz ją opowiedzieć tak jak student prawa to że jest studentem prawa.
Ja poznałem swoją żonę w grze online. Mój brat poznał swoją w samolocie do USA, mieli miejsca obok siebie. Moja siostra poznała swojego męża bo go przerysowała samochodem na parkingu pod marketem.
Chciałbym wierzyć że ludzie nie muszą się poznawać
Po latach ona założyła rodzine i była okazja że dopiero po latach zamienili ze sobą kilka słów. I ona mu powiedziała ze wtedy zawsze czekała
@dullboy: jeśli to kierowca, to lepiej nie