Aktywne Wpisy

saggitarius_a +78

Gienek-Kielbasa +301
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file8265886640195741794
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
źródło: 123
Pobierz@Morf: pewnie istnieją jakieś proste kasie którym taki sposób podrywu nie przeszkadza, szczególnie jak chłop jest jak piszesz przystojny.
Ja mimo wszystko empatyzuje z tymi ludźmi (płci obojga) którzy nie chcą być zaczepiani towarzysko w czasie wykonywania obowiązków służbowych.
Ja tu widzę sytuację win/win.
@Rad-X: załóżmy że spodobasz się jakiemuś chłopu (nie babie, chłop jest lepszym przykładem).
Czy chciałbyś być przez niego podrywany w pracy?
Odpowiedź uzasadnij. A potem przetransferuj to na sytuacje konduktorki.
Jeżeli utrzymuje z nim kontakt wzrokowy długo i ogląda się za nim to logiczne że jej sie podoba. To Op sam juz oceni. To się czuje. Wystarczy ze zapyta o bzdure i będzie wiadomo. Nikt nawet nie dał pomysłu o co może zapytać.
Tak czy inaczej
Komentarz usunięty przez autora
@thorgoth: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: najwyraźniej, dla wielu nie jest, szczególnie dla mentalnych januszy od "hyhy podrywaj i bzikaj"
To jest ciekawe, że tak wielu ludzi wykazuje zrozumienie dla sytuacji typu klepanie kelnerki w tyłek (klepiący zapewne też zawsze widzą długie znaczące spojrzenia w swoją strone) ale gdy sytuacja się odwróci to już nagle zrozumienie odparowuje i sami by nie chcieli być obiektem potencjalnie
Tak, na pewno już go pragnie, OP jest ekspertem.
Ostatnio widziałam filmik, że chłop napastował kobietę w pracy, bo pracując w starbaksie namalowała mu na kubeczku serduszko, a okazało się, że każdemu klientowi to serduszko malowała.