Wpis z mikrobloga

Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #szaramyszkadlaanonka
dawid131 - Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej kondukto...

źródło: 123

Pobierz
  • 283
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chyba że jesteś przystojny, wtedy to nie jest cringe

@Morf: pewnie istnieją jakieś proste kasie którym taki sposób podrywu nie przeszkadza, szczególnie jak chłop jest jak piszesz przystojny.

Ja mimo wszystko empatyzuje z tymi ludźmi (płci obojga) którzy nie chcą być zaczepiani towarzysko w czasie wykonywania obowiązków służbowych.
  • Odpowiedz
lepiej aby OP śledził ja po skończeniu pracy i zagadać gdy będzie wchodziła na swoje podwórko

Odpowiedz

@Rad-X: załóżmy że spodobasz się jakiemuś chłopu (nie babie, chłop jest lepszym przykładem).
Czy chciałbyś być przez niego podrywany w pracy?

Odpowiedź uzasadnij. A potem przetransferuj to na sytuacje konduktorki.
  • Odpowiedz
  • 7
@dawid131 podbijaj, najwyżej cię odrzuci, ale przynajmniej nie będą cię męczyły wyrzuty sumienia, że "nie spróbowałeś". Albo posłuchaj się @thorgoth i siedź cicho, w tym czasie ktoś inny będzie zagadywał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawid131 jak nie miła konduktorka to źle, jak miła to za dobrze bo zaraz się zakocha pasażer xDD p--------e być kobietą. Jak pracowałem na stacji benzynowej to podpici klienci podrywali koleżankę z pracy
  • Odpowiedz
@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: wy dokładacie do tego za dużą ideologie. Poprostu nie mieliście takich sytuacji w zyciu i pytanie przegrywów o takie rzeczy jest bez sensu.
Jeżeli utrzymuje z nim kontakt wzrokowy długo i ogląda się za nim to logiczne że jej sie podoba. To Op sam juz oceni. To się czuje. Wystarczy ze zapyta o bzdure i będzie wiadomo. Nikt nawet nie dał pomysłu o co może zapytać.
Tak czy inaczej
  • Odpowiedz
Można nie chcieć być podrywanym przez klientów (co jest zrozumiałe)

@Prawak_Fikolarz_Borys_Jelcyn_Drugi: najwyraźniej, dla wielu nie jest, szczególnie dla mentalnych januszy od "hyhy podrywaj i bzikaj"

To jest ciekawe, że tak wielu ludzi wykazuje zrozumienie dla sytuacji typu klepanie kelnerki w tyłek (klepiący zapewne też zawsze widzą długie znaczące spojrzenia w swoją strone) ale gdy sytuacja się odwróci to już nagle zrozumienie odparowuje i sami by nie chcieli być obiektem potencjalnie
  • Odpowiedz
@dawid131: baba się popatrzyła na gościa, a ten już imiona dzieci wymyśla xD

Tak, na pewno już go pragnie, OP jest ekspertem.

Ostatnio widziałam filmik, że chłop napastował kobietę w pracy, bo pracując w starbaksie namalowała mu na kubeczku serduszko, a okazało się, że każdemu klientowi to serduszko malowała.
  • Odpowiedz