Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

źródło: 9ido4k
Pobierz- b2b prstykasz palcem i typa nie ma
- uop statystyki i te sprawy i też tłumacz się przed UP, że typa zwolniłeś
no chyba, że go zatrudnisz z crudzaisza IT na uop na kucharczyka z gar kuchnia
wy crudziarze na b2b dalej nie rozumiecie, że was nic w tym kraju nie chroni - problem? to masz sąd cywilny - miłego w wytaczaniu sprawy (⌐ ͡■ ͜
czego nie rozumiesz w tym co powyżej napisałem? widać, że całe życie na b2b spędziłeś i kopią ciebie w du.pe, że aż się przyzwyczaiłeś i próbujesz sobie to
@Drzewozerek: Dawno nieprawda.
Wrzucają likwidację stanowiska i jak chcesz to idź do sądu, na ugody korpo rezerwują budżet. Ewentualnie jak się stawiasz, to wrzucą cię na PIP i polecisz za miesiąc za performance lub wrzucą tobie dyscyplinarkę
I zanim napiszesz, ze to jest malo prawdopodobne, to w USA i zachodniej Europie tez nie mogli sie pogodzic z faktem, ze Polska do niedawna była (bo już nie jest) bardziej atrakcyjna cenowo
Likwidacja stanowiska nie oznacza że likwidują powiedzmy stanowisko „specjalista do spraw niezałatwialnych” i każdy na tym stanowisku traci pracę tylko ten twój konkretny etat
@elofrytki: sporo ludzi. Sam mam 8 lat w jednej firmie. Znam ludzi co mają po 12. Sęk w tym że jak dojdziesz do pewnego poziomu zarobków to już pukasz w szklany sufit i skakanie między firmami nie przynosi już takich kokosów. Na początku rzeczywistoście zmiana roboty co 2 lata dawała i 50% podwyżki. Dodatkowo jak już ludzie mają ok 40lat, żonę, dzieci,