Wpis z mikrobloga

✨️ Życie w pojedynkę: wyzwania i przemyślenia
Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem się 3 piętrowego domu (połowa bliźniaka). Wykorzystuję ten dom do moich różnorakich hobby - tak sposoby na twórcze zajęcie wolnego czasu znam.

Czy spanikować na starość i szukać jakiegoś darmozjada w formie żeńskiej co chce przyjść na gotowe i zniszczyć mi mój spokój i ład który u mnie panuje? Czy może nie zawracać sobie tym głowy? Dodam tylko że nie narzekałem na brak atencji ze strony płci przeciwnej - mimo iż jestem z natury introwertykiem. Czy po prostu uznać, że kobiety jedyne co potrafią to zniszczyć życie i jeszcze wyrzucić mnie z mojego własnego domu jakimś pomówieniem? A najlepiej jak bym współfinansował lub finansował jakiegoś bąbelka albo kilka.

Nie ukrywam, należę do tej grupy ludzi którzy twierdzą iż pewne środowiska polityczne świadomie i z pełną premedytacją zniszczyły kobiety, a raczej kobiety dały się im zniszczyć. Znalezienie wartościowej różowej która ma dobrze poukładane w głowie, szczególnie w wieku podobnym do mojego graniczy z cudem.

#niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tylko prawdziwy mężczyzna jest w stanie udźwignąć dar miłości kobiety i jej dzieci z poprzednich związków. Hehe.
W tym wieku to tylko dzieciate albo p-----l*nięte. Albo jakieś dużo młodsze, tylko o czym będziesz z nimi gadał mając prawie pół wieku na karku?
Jak ci się strasznie znudziło życie to jak najbardziej możesz sobie zapewnić w ten sposób emocje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czy spanikować na starość i szukać jakiegoś darmozjada w formie żeńskiej co chce przyjść na gotowe i zniszczyć mi mój spokój i ład który u mnie panuje?

@mirko_anonim: no przecież ty nie zadajesz pytania, tylko chcesz żeby cie poklepać po jajeczkach. Ależ musisz być kruchy skoro potrzebujesz takiego klepania na portalu ze śmiesznymi papieżami
  • Odpowiedz
@Karl_Cotlet: zastanawiam się co musiało ukształtować ludzki umysł żeby mieć w sobie tyle jadu , " stare baby fu , z młodymi nie ma o czym gadać " serio rozciagasz takie teorie na miliony istot ludzkich ? Ludzie są różni
Wy się musicie zacząć leczyć zanim staniecie się niebezpieczni dla społeczeństwa
  • Odpowiedz
@Linnior88: no ale taka prawda. Z młodą takie "dziadzisko" nie będzie miało co robić/o czym gadać. Chyba, że w grę wchodzą wyrachowane korzyści. (Dla niego i dla niej).
"Rówieśniczki" w tym wieku nie potrzebują przygód i uniesień, są już kute na cztery łapy i chcą sobie ustabilizować życie, mieć gacha na posyłki, co będzie wdzięczny za to, że w ogóle jest.
  • Odpowiedz
Jestem sam, nie mam nikogo

@mirko_anonim: No cóż... Taki stan rzeczy nie bierze się znikąd. A to dziwne, przecież większość ludzi chciałoby mieć partnera albo przynajmniej ziomeczka który:

- dorobił się,
- dorobił się 3 piętrowego domu
  • Odpowiedz
W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem się 3 piętrowego domu (połowa bliźniaka

@mirko_anonim: mogłeś napisać, że całą kamienicę w Warszawie. To bym uwierzył.
  • Odpowiedz
Czy po prostu uznać, że kobiety jedyne co potrafią to zniszczyć życie i jeszcze wyrzucić mnie z mojego własnego domu jakimś pomówieniem? A najlepiej jak bym współfinansował lub finansował jakiegoś bąbelka albo kilka.

@mirko_anonim: bądź sam, zasłużyłeś
  • Odpowiedz
Czy spanikować na starość i szukać jakiegoś darmozjada w formie żeńskiej co chce przyjść na gotowe i zniszczyć mi mój spokój i ład który u mnie panuje?

@mirko_anonim: Do tego momentu było całkiem nieźle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz