Aktywne Wpisy

Dawtona +45
Kupiłam 37L garncuch żeby gotować w nim rosół.
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
W komentarzu zdjęcie gara xD
#gotujzwykopem #gzw #jedzenie
źródło: 1000011219
Pobierz
wfyokyga +27
Bytomska kolej podmiejska
źródło: temp_file7468605580322215680
Pobierz

Trochę o mnie... w tym roku kończę 45 lat, od 2012 roku jestem niepełnosprawny, mam stwardnienie rozsiane. Stan nie jest tragiczny, w sumie nie jest najgorzej jednak zdecydowałem się przejść na rentę - dostałem całkiem niezłą kwotę jak na polskie warunki. W życiu dorobiłem się swojego i nie mam zamiaru zapracowywać się, czas na odpoczynek. Jestem sam, nie mam nikogo i pewnie dzięki temu dorobiłem się 3 piętrowego domu (połowa bliźniaka). Wykorzystuję ten dom do moich różnorakich hobby - tak sposoby na twórcze zajęcie wolnego czasu znam.
Czy spanikować na starość i szukać jakiegoś darmozjada w formie żeńskiej co chce przyjść na gotowe i zniszczyć mi mój spokój i ład który u mnie panuje? Czy może nie zawracać sobie tym głowy? Dodam tylko że nie narzekałem na brak atencji ze strony płci przeciwnej - mimo iż jestem z natury introwertykiem. Czy po prostu uznać, że kobiety jedyne co potrafią to zniszczyć życie i jeszcze wyrzucić mnie z mojego własnego domu jakimś pomówieniem? A najlepiej jak bym współfinansował lub finansował jakiegoś bąbelka albo kilka.
Nie ukrywam, należę do tej grupy ludzi którzy twierdzą iż pewne środowiska polityczne świadomie i z pełną premedytacją zniszczyły kobiety, a raczej kobiety dały się im zniszczyć. Znalezienie wartościowej różowej która ma dobrze poukładane w głowie, szczególnie w wieku podobnym do mojego graniczy z cudem.
#niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
W tym wieku to tylko dzieciate albo p-----l*nięte. Albo jakieś dużo młodsze, tylko o czym będziesz z nimi gadał mając prawie pół wieku na karku?
Jak ci się strasznie znudziło życie to jak najbardziej możesz sobie zapewnić w ten sposób emocje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: no przecież ty nie zadajesz pytania, tylko chcesz żeby cie poklepać po jajeczkach. Ależ musisz być kruchy skoro potrzebujesz takiego klepania na portalu ze śmiesznymi papieżami
Wy się musicie zacząć leczyć zanim staniecie się niebezpieczni dla społeczeństwa
"Rówieśniczki" w tym wieku nie potrzebują przygód i uniesień, są już kute na cztery łapy i chcą sobie ustabilizować życie, mieć gacha na posyłki, co będzie wdzięczny za to, że w ogóle jest.
Ja tam jednak uważam że dużo ludzi odstaje od negatywnego stereotypu
@mirko_anonim: No cóż... Taki stan rzeczy nie bierze się znikąd. A to dziwne, przecież większość ludzi chciałoby mieć partnera albo przynajmniej ziomeczka który:
- dorobił się,
- dorobił się 3 piętrowego domu
@mirko_anonim: mogłeś napisać, że całą kamienicę w Warszawie. To bym uwierzył.
@mirko_anonim: bądź sam, zasłużyłeś
@mirko_anonim: niby 45 lat a gadasz jak jakiś 17-letni kuc
@mirko_anonim: może lepiej nie szukaj żadnej kobiety, bo jeszcze będziesz ją kijem napierd***
@mirko_anonim: Do tego momentu było całkiem nieźle ( ͡° ͜ʖ ͡°)