Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mastah1 Nie odzwierciedla bo Tindery i inne zazwyczaj nie operują na pewnych obszarach, w pewnych grupach. W dodatku od dawna Tinder czy inne portale tego typu są nie raz przedłużeniem po prostu usług prostytutek i innych tego typu.

Nie żadne randki, miłość czy pozbycie się samotności. Do ruchania jedni i drudzy nie potrzebują czegoś więcej a nawet mogą być w swoich związkach.
  • Odpowiedz
@Konkol
Brzydkie i nieatrakcyjne kobiety mają większą szansę na poznanie normalnego faceta a nawet jak nie mają szans to mają szansę na ten mityczny segz.

Nawet ostatnio na mirko była dyskusja jakiejś dziewczyny z forum która nie mogła faceta znaleźć no i nie była mega atrakcyjna ale wielu mirkow pisało że im się podoba i okazało się dopiero że ona na swoich wpisach na forum była strasznie odklejona
  • Odpowiedz
@sylwke3100: czytaj ze zrozumieniem. Piszę o tym, że część powodów jest podobna, ale facet ma o tyle trudniej, że kobiety nie podbiją do niego. Nie dadzą mu darmowej atencji. Więc czynnik zewnętrzny nie zadziała sam. Jeśli chodzi o kobiety szczególnie 18-25 to często wystarczy, że zrzucą parę kg i gdzieś się pokażą.
  • Odpowiedz
ale facet ma o tyle trudniej, że kobiety nie podbiją do niego. Nie dadzą mu darmowej atencji.

@kill15you: No a do z------j czy brzydkiej laski podejdą? Też nie. Tacy co podbijają to robią to SELEKTYWNIE. Chyba że mówisz o pobijaniu typu JANUSZ na budowie co by kazdą UKŁUŁ albo seba co jest n------y i podbija do wszystkiego co się rusza.
  • Odpowiedz
@sylwke3100: skąd wiedzą, że z-----a? Co do brzydkiej to przypuszczam, że desperatów nie brakuje ale generalnie makijaż, schudnięcie paru kg i większość jest akceptowalna. W drugą stronę to tak nie działa.
  • Odpowiedz
Co do brzydkiej to przypuszczam, że desperatów nie brakuje ale generalnie makijaż, schudnięcie paru kg i większość jest akceptowalna

@kill15you: Jestem szczupła, mam długie włosy, chodzę w sukienkach itp. i nikt nigdy do mnie nie zagadał na żywo, nawet janusze budowlańcy nic nie mówią xD

pic z OP jest jednak o bolcowaniu i o tym chyba gadamy xd

@BiauekRemover: Gdzie tam jest cokolwiek o bolcowaniu? Jest napisane "loneliness",
  • Odpowiedz
Coś kręcisz

nie ma czegoś takiego

@Satan_Was_a_Babyboomer: @BiauekRemover: Jaki sens ma dyskusja, w której druga strona ciągle neguje to, co się pisze? Piszę o moich doświadczeniach, jak wyglądało i wygląda moje życie i w niemal każdym wątku jest to samo. Też bym mogła pisać przegrywom, którzy nigdy nie mieli dziewczyny, że kłamią, bo pewnie jakaś kiedyś zagadała, ale po co? Skoro tak piszą, to pewnie tak było. Moje
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

Twierdzisz, że nie ma kobiet nieśmiałych, z zaburzeniami, niedynamicznych domatorek...

To wygląda jakbyś właśnie próbowała udowodnić, że są jakieś wyjątki (samotne kobiety), co jest logiczne patrząc na populację ludzi na świecie. Przecież na memie jest dosłownie mowa o epidemii samotności wśród kobiet, więc tak w gruncie rzeczy go potwierdzasz mówiąc, że samotne kobiety są wyjątkami xD
  • Odpowiedz