Aktywne Wpisy

dream_big +14
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +1397

źródło: FUNNY COMICS
PobierzK---a teraz mnie trollujesz xD
Dwie moje koleżanki do mnie przyjechały i poszliśmy do jednego baru dla metali bo one słuchają głównie tej muzyki i ledwo przyniosłem im piwa po które poszedłem i już jakiś spermiarz atakował
@choochoomotherfucker: moze dlatego, ze jest o wiele wieksza szansa ze taka kobieta bedzie zajeta w porownaniu z mniej atrakcyjna
chlopy nie beda zagadywac do lasek nie ze swojej ligi, bo wiekszosc z nich wie ze nia ma szans, a mniejszosc jeszcze swojej ligi nie zna. a kobiety sie nie hamuja i startuja do facetow z wyzszych
@okfmale: Wtedy zagadują do przeciętnych, a nie do brzydkich jak ja.
@Satan_Was_a_Babyboomer: Znowu to samo. Serio, skąd przekonanie, że każda kobieta jest zagadywana? W barze to chyba normalna sytuacja, zwłaszcza w takim specyficznym, że ludzie gadają z obcymi, ale nie wiem, nie chodzę w takie miejsca.
źródło: obraz
Pobierz@choochoomotherfucker: nie jestem przekonany czy rzucanie jako argument, że będąc kobietą musisz zakopać się 2 metry pod ziemią, zamknąć w sobie i poodcinać wszystkie drogi komunikacji by mieć problem ze znalezieniem partnera to najbardziej przekonująca pozycja
@choochoomotherfucker: Z obserwacji moich znajomych i środowiska.
No ale okej pewnie miałaś na myśli to że idziesz sobie ulicą i nagle jakiś Janusz z rusztowania drze się "Te Blondyna zrobić Ci syna"
Coś wcześniej o pracy wspominałaś no ale tu się nie wypowiem bo zazwyczaj pracowałem z boomerami ale też nie jestem najbardziej socjalnym ołówkiem w piórniku a nigdy
Komentarz usunięty przez autora
@choochoomotherfucker: I to jest zdanie, którym sobie sama tlumaczysz. Nie ma czegos takiego jak "female loneliness", jest "loneliness", moze przydarzyc sie kazdemu, nie ma na to monopolu jedna plec.
@Satan_Was_a_Babyboomer: podrzucę ci parę sensownych, lekko ulanych koleżanek i twój problem się rozwiąże
@choochoomotherfucker: z przegrywami redpillowcami i wykopkami nie ma sensu. Poza ich chrzanem o dzietności i traktowaniu kobiet jak zasobu naturalnego to ten chrzan o braku damskiego przegrywu dobitnie pokazuje ich stosunek do kobiet - nie są w stanie wyjść zupełnie poza swój spaczony mental i traktować kobiet jako autonomicznych jednostek z odrębnymi pragnieniami i doświadczeniami -