Aktywne Wpisy

Cudowne fawele w Chorzowie. Pamiętajcie - "zostawmy planowanie deweloperom".
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci
https://www.otodom.pl/pl/oferta/piekny-dom-salon-52-m2-tarasy-garaz-x2-ID4w98v
#nieruchomosci
źródło: chorzow-birkenau1
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można
Słuchajcie Mirkówny. Mój facet kupił mi taki wynalazek z Gatty i chodzi teraz z oczami kota ze Shreka kiedy założę na randkę i wieczornych zabaw. A ja nie mam na nie pomysłu jak ogarnąć żeby nie zdejmować gdy już zlądujemy by się trochę zabawić. No bo niby autor tego (mój facet pewnie też) miał pewnie na myśli że zdejmuję bieliznę a to zostaje jako element rozrywkowy i można
źródło: rajstopy-erotyczne-imitujace-ponczochy-z-pasem-casandra-e22c.1000x1478q85.jpg
Pobierz

źródło: FUNNY COMICS
PobierzDyskusja jest o tym że kobieta musi być dysfunkcyjną świnią z chorobą psychiczną żeby zbliżyć się do tych "takich samych problemów" co przeciętny chłop.
Jakie fikołki? To jest dosłownie jedyna zaleta bycia kobietą, we wszystkim innym mają ciężej.
Trzeba mieć wielkiego pecha lub aktywnie się sabotować, żeby nie móc znaleźć partnera
@NoMercyIncluded
Czyli w czym? Dłużej na emeryturze się meczą? W czym poza laniem w miejscu publicznym naprawdę mają ciężej?
@NoMercyIncluded: Ale po co, jak nie szukam chłopaka? Stwierdziłam tylko dwa fakty: niektóre kobiety mają problemy z poznawaniem nowych znajomych i że nigdy nikt do mnie nie zagadał na żywo. A tu ciągle albo ktoś mi zarzuca kłamstwo, albo coś sobie dopowiada xD To, co piszę, należy rozumieć dosłownie.
@kill15you
@NoMercyIncluded: jprdl kolejny, któremu się wydaje, że wystarczy że jest podaż xddddd
@JackobC: Widzisz, bardzo łatwo być przeciętną kobietą. Prawie zawsze znajdzie się książę na białym koniu i wyciągnie z bagna lub podniesie stopę życiową. Ale jeśli chcesz coś osiągnąć, to będąc kobietą masz cały czas pod górę. Raz, rodzisz dzieci, dwa, nie pasujesz do środowiska, bo "na górze" większość to faceci i będziesz z
@Marysiabaton: xddddd
Zakładam, że zachowujemy jakiś minimalny poziom dyskusji i nie będziesz się czepiać marginalnych przypadków, wyjątków od reguły?
Oczywiście, że są kobiety, które mają z tym problem, ale próg tych problemów jest po kobiecej stronie położony znacznie wyżej, niż u mężczyzn. Wszelkie oskarżenia o chłopskorozumizm odpiera tutaj statystyka, więc daruj sobie.
Wielu mężczyzn użala się tutaj zamiast włożyć
@NoMercyIncluded: z czym problem? Z faktem, że do budowania związku nie wystarczy postawić przed człowiekiem paru randomów, żeby sobie coś przygarnął jak psa ze schroniska?
@Marysiabaton: To nie jest "problem", to jest część procesu, podobnie, jak jedzenie rogali jest częścią procesu. Różnica jest taka, że jeśli jesteś biedniejszy, to stać cię na mniej rogali. Jako kobieta na podobnym poziomie atrakcyjności masz z założenia wyższą wartość na rynku i stać Cię na
No ale twoja żona decydując sie na bachora jest aktualnie w mniejszości więc nie przypinał bym tego do ogółu skoro większość kobiet dzieci nie planuje - może karierę, zazwyczaj na stanowiskach które trzeba obsadzić kobietą bo tak wychodzi w excelu.
Argument o traktowaniu jak kogoś z zewnątrz - rozumiem że w przypadku
@NoMercyIncluded: no i dopóki będziecie używać tych debilinych analogii rynkowych, to będziecie się dziwić i wkurzać. Wymagania hehe. Partner to nie auto.
Dorzućmy jeszcze do tego te lamenty wykopków jak to fajnie być kobietą, bo zawsze można zostać dziwką.
Zresztą jak przypominam sobie dziewczyny które poznałem w życiu i nie miały zbyt ładnych twarzy to chyba każda jest mężatką...
Uważasz, że jesteś poniżej przeciętnej i oczekujesz pewnie atencji od gości ponad przeciętnych, a realnie pewnie nie poszerzasz kręgu znajomych.(nie mówie, że to twoja wina, ja np. się w małej miejscowości wybudowałem i ciężko tu kogoś
@JackobC: Świat nie kończy się na korpo. Po prostu w środowiskach kompetytywnych lepiej być facetem. Zauważ, że wspomniałem, iż nawet kobiety kobiecie wilkiem, to jest wręcz smutne.
Sam fakt, że może zajść w ciążę jest problemem, oczywiście głównie z powodu Alinek które zatrudniają się i zmywają na dwuletnie wakacje. Poza tym jednak natura się dopomina, duża część kobiet, które nie chcą mieć dzieci w pewnym
@NoMercyIncluded: Jak rozmawiać z kimś, kto nie czyta tego, co piszę? To zdanie brzmiało:
@NoMercyIncluded: u mnie podobnie, co to ma być za argument?
To odpowiedź na wliczenie mnie do zbioru do którego nie należę, o tutaj: