Aktywne Wpisy

dream_big +14
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

120_Dni_Sodomy +1397

źródło: FUNNY COMICS
Pobierz@NoMercyIncluded: same plusy, plus ta parada klientów, na pewno sobie baba coś wybierze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NoMercyIncluded: nie przetłumaczysz...imo to już jakas forma narcyzmu (?) takie ciagłe wyskakiwanie w losowych wątkach "a patrzcie ja taka nie jestem!!!" mnie to szczerze mówiąc już po prostu bawi XD jeszcze warto dodać, że ta osoba była w związkach i chwaliła się wypadami z "kolegami" z wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker: Nie. Ja np. twierdzę, że nawet takie nie są skazane na samotność.
Ale spokojnie, wcześniej to samo zrobiło już 20 innych wykopków, ciekawe, jak sobie radzą w życiu ludzie, którzy nie potrafią czytać.
@choochoomotherfucker: Przeczytałem i dalej to podtrzymuję. Zawsze jest opcja znaleźć kogoś na niezobowiązujące spotkania o charakterze nieseksualnym. I jak nie na tinderze to przez dowolne inne medium - grona zainteresowań przyjmują chętnie kobiety, bo jest ich tam mniej niż mężczyzn.
A wycieczki osobiste powinieneś uskuteczniać na PW, trochę kultury proszę.
No, ale to jest dla was równie niewygodne, jak dla naszej koleżanki świadomość, że faceci mają generalnie trochę trudniej. Dlatego za każdym razem, gdy ktoś wyjdzie z tego mitycznego przegrywu to usilnie szukacie powodu,
@NoMercyIncluded: Stary - w chuju mam takie teksty. Myślisz, że przez całe życie obracam się wokół jakiejś wąskiego grona patusów? Tylko krzyczycie "PATOLOGIA" "TO NIENORMALNE". Załóż sobie, że takie rzeczy sie nie dzieją, prosze bardzo. Mi jednak się przytrafiają i wcale nie obracam się wśród patologii. Myślisz, że jestem jakiś k---a upośledzony i nie umiałbym ocenić, że jakieś środowisko jest patologiczne?
To wciąż nawet nie w pobliżu beznadziejnej sytuacji, ale niech ci będzie, niektórzy wolą mieć rację niż wygrywać. Powodzenia.
@NoMercyIncluded: Wiem, że twoje wieści nie są żadnym wyznacznikiem i c---a mnie obchodzą.