Wpis z mikrobloga

To jest w tym najsmutniejsze, nie wiem nawet jak to określić, uzależnienie?

@NoMercyIncluded: nie przetłumaczysz...imo to już jakas forma narcyzmu (?) takie ciagłe wyskakiwanie w losowych wątkach "a patrzcie ja taka nie jestem!!!" mnie to szczerze mówiąc już po prostu bawi XD jeszcze warto dodać, że ta osoba była w związkach i chwaliła się wypadami z "kolegami" z wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Twierdzisz, że nie ma kobiet nieśmiałych, z zaburzeniami, niedynamicznych domatorek i ogólnie takich, które z różnych powodów mają problem z poznawaniem ludzi?

@choochoomotherfucker: Nie. Ja np. twierdzę, że nawet takie nie są skazane na samotność.

Nie, nie wystarczy założyć konta na tinderze, jak twierdzą niektórzy, raczej mało która dziewczyna marzy o wiadomościach od spermiarzy i ruchaczy, chodzi mi o zwykłe udane znajomości i
  • Odpowiedz
@Eteres: Tak się rozpisałeś, tyle napisałeś o tinderze i randkach, a wystarczyło przeczytać to zdanie do końca:

Nie, nie wystarczy założyć konta na tinderze, jak twierdzą niektórzy, raczej mało która dziewczyna marzy o wiadomościach od spermiarzy i ruchaczy, chodzi mi o zwykłe udane znajomości i przyjaźnie

Ale spokojnie, wcześniej to samo zrobiło już 20 innych wykopków, ciekawe, jak sobie radzą w życiu ludzie, którzy nie potrafią czytać.
  • Odpowiedz
Tak się rozpisałeś, tyle napisałeś o tinderze i randkach, a wystarczyło przeczytać to zdanie do końca:

@choochoomotherfucker: Przeczytałem i dalej to podtrzymuję. Zawsze jest opcja znaleźć kogoś na niezobowiązujące spotkania o charakterze nieseksualnym. I jak nie na tinderze to przez dowolne inne medium - grona zainteresowań przyjmują chętnie kobiety, bo jest ich tam mniej niż mężczyzn.
  • Odpowiedz
@kamil150794: Obok przegrywu w waszej płynnej definicji to mało kto był, bo ta definicja się wiecznie zmienia, w zależności od potrzeb narracyjnych. Niedługo okaże się, że jeśli ktoś ma dość IQ, żeby włączyć przeglądarkę, albo stać go na telefon/komputer, to jest "oski" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A wycieczki osobiste powinieneś uskuteczniać na PW, trochę kultury proszę.

Mi prawie nigdy nikt nie odpowiada na "cześć". Moje słowa są ignorowane, jestem traktowany jak
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Moja definicja przegrywu jest niezmienna: odtrącony od małego. Bez znajomych i z zerową szansą na babę. I jak najbardziej wierzę tamtemu koledze, że jest źle traktowany. Jeśli wyglądem znacząco odbiega się od normy, to jest się tak traktowany WSZĘDZIE. Od piaskownicy począwszy, na uniwersytecie skończywszy.
  • Odpowiedz
@kamil150794: Mało kto ma "zerową szansę na babę", większość z naszych tagowych "przegrywów" mogłaby się ogarnąć w kilka miesięcy fizycznie (nie licząc skrajnej otyłości, jeśli tacy są) i w rok-dwa psychicznie (to drugie jest według mnie trudniejsze).
No, ale to jest dla was równie niewygodne, jak dla naszej koleżanki świadomość, że faceci mają generalnie trochę trudniej. Dlatego za każdym razem, gdy ktoś wyjdzie z tego mitycznego przegrywu to usilnie szukacie powodu,
  • Odpowiedz
@kamil150794 A ja znam, ale gdybym mógł tu napisać ile hajsu teraz kosi i kim jest, to nikt z tagu by nie uwierzył (co jest tym zabawniejsze, że poznaliśmy się przez tagi przegryw i depresja XD). No, ale gość ciężko pracował nad sobą zamiast się użalać, a za jego wyalienowaniem społecznym i indywidualizmem szedł prawdziwy intelekt na ich poparcie, podczas gdy większość samozwańczych tagowych filozofów to pospolite tłuki. Tłuki mające nadzieję,
  • Odpowiedz
Stary, żyjesz w jakiejś patologii

@NoMercyIncluded: Stary - w chuju mam takie teksty. Myślisz, że przez całe życie obracam się wokół jakiejś wąskiego grona patusów? Tylko krzyczycie "PATOLOGIA" "TO NIENORMALNE". Załóż sobie, że takie rzeczy sie nie dzieją, prosze bardzo. Mi jednak się przytrafiają i wcale nie obracam się wśród patologii. Myślisz, że jestem jakiś k---a upośledzony i nie umiałbym ocenić, że jakieś środowisko jest patologiczne?

W środowisku na poziomie nikt Cię
  • Odpowiedz
@kamil150794: Nieznacznie, ale to żadne osiągnięcie, sam mam srogo krzywy ryj. Ma poważną wadę postawy, ale tu powiedziałbym trochę za dużo, tego mirka znało tu kiedyś trochę ludzi, prowadził dość poczytny tag. Zresztą, choćbym ci go przedstawił osobiście to byś szukał jakichś innych wymówek. Meritum jest takie, że masz podobny staż na wykopie, a dalej gnijesz, a on po prostu zaczął coś robić i od małych kroków z rodzaju odezwania
  • Odpowiedz
@Eteres: Dobra, sprawdziłem początek twojej historii z wykopem i widzę, że masz faktycznie problemy z czachą. To zmienia mocno sytuację i będziesz miał mocno pod górę, przykro mi.

To wciąż nawet nie w pobliżu beznadziejnej sytuacji, ale niech ci będzie, niektórzy wolą mieć rację niż wygrywać. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded: Nie znam nikogo równie brzydkiego jak ja, kto ma udane życie. Musisz podać nick tamtego typa, o którym piszesz, żebym mógł się wypowiedzieć. Póki co, to jest takie wróżenie z fusów i lanie wody.
  • Odpowiedz
jeśli WSZYSCY cię tak traktują, to mam złe wieści, wiesz?

@NoMercyIncluded: Wiem, że twoje wieści nie są żadnym wyznacznikiem i c---a mnie obchodzą.

To raczej nie przez twarzoczaszkę ani w ogóle aparycję tylko musisz być po prostu w cholerę nieprzyjemny lub pchać się w
  • Odpowiedz