@Strigon: Twierdzisz, że nie ma kobiet nieśmiałych, z zaburzeniami, niedynamicznych domatorek i ogólnie takich, które z różnych powodów mają problem z poznawaniem ludzi? Nie, nie wystarczy założyć konta na tinderze, jak twierdzą niektórzy, raczej mało która dziewczyna marzy o wiadomościach od spermiarzy i ruchaczy, chodzi mi o zwykłe udane znajomości i przyjaźnie. Choć ogólnie problem nie dotyczy tylko kobiet, ale wszystkich ludzi.
Twierdzisz, że nie ma kobiet nieśmiałych, z zaburzeniami, niedynamicznych domatorek i ogólnie takich, które z różnych powodów mają problem z poznawaniem ludzi?
@choochoomotherfucker: Ja se szukam nieśmałej, niedynamicznej domatorki i trudno taką znaleźć. Jest duży popyt na takie dziewczyny. Ale fakt, że zaburzonej psychicznie to bym nie chciał.
Wystarczy. Masz większe pole do popisu mając wybór a nikt nie każe Ci dawać w prawo jakiegoś chada czy dynamiczniaka a po prostu przeciętnego chłopaka z sensownym opisem. Tak samo jeżeli chodzi o znajomych.
Twierdzisz, że nie ma kobiet nieśmiałych, z zaburzeniami, niedynamicznych domatorek i ogólnie takich, które z różnych powodów mają problem z poznawaniem ludzi?
@choochoomotherfucker: Nie no są jakieś nieliczne, ale wciąż takiej kobiecie 100x łatwiej kogoś poznać niz facetowi w analogicznej sytuacji
Ja se szukam nieśmałej, niedynamicznej domatorki i trudno taką znaleźć. Jest duży popyt na takie dziewczyny.
@damienbudzik: Sama taka byłam i nie cieszyłam się zainteresowaniem mężczyzn, raczej widziałam, że celują częściej w te dynamiczne i ładne. No ale może gusta się zmieniły.
@choochoomotherfucker Moim zdaniem na tinderze też możesz znaleźć bo może się wam super rozmawiać ale nie po prostu nie pyknie wam relacja co się zdarza. Tinder nie różni się niczym szczególnie od klubu czy innego miejsca gdzie się poznaje ludzi.
No tylko jak mówię skoro sama uważasz się za nieśmiała i autystyczna to niestety musisz robić selekcję bo ten chad raczej nie będzie chciał spędzić z tobą wieczoru pod kocykiem.
Choć ogólnie problem nie dotyczy tylko kobiet, ale wszystkich ludzi.
@choochoomotherfucker: ja nie zaprzeczam, że kobiety również mają swoje dramaty i problemy. Np. ta fasadowa niesamotność, bo co po atencji jak inne dziewczyny są miłę tylko dlatego by był spokój i nikt nie pokazał jakie są fałszywe, a faceci tylko dlatego mili bo mają genetycznie zaprogramowane by r----ć wszystko dookoła. Ale po prostu u facetów to jest tak astronomicznie dalekie
@choochoomotherfucker: Aż się dziwię, że chce się tobie cokolwiek tłumaczyć przegrywom. Dla nich wystarczy że się ma "ci*pe" i już masz w życiu lekko, łatwo i w ogóle zero problemów. (-‸ლ)
No tylko jak mówię skoro sama uważasz się za nieśmiała i autystyczna to niestety musisz robić selekcję bo ten chad raczej nie będzie chciał spędzić z tobą wieczoru pod kocykiem.
@LifeReboot: To, że Ty tak masz, nie oznacza, że wszyscy mężczyźni tak mają, jakoś większość tych przeciętnych ma żony czy dziewczyny, znajomych, przyjaciół i ogólnie są lubiani i szanowani, sama
@choochoomotherfucker: kobieca samotność wynika zwykle z tego, że coś z nimi jest nie tak. Męska wynika też z czynnika niezależnego od nich. Nieśmiała kobieta ma szanse, że ktoś do niej podbije. Nieśmiały facet? No powodzenia!
@choochoomotherfucker No to skoro wiesz to dlaczego twierdzisz że na tinderze nie znajdziesz przyjaciół? To tylko narzędzie i miejsce do poznawania ludzi tak samo jak konwenty czy wkp.
Ale faktycznie może nie być w Twojej okolicy facetów którzy nie są chadami, wyglądają na normalnych mirkow oraz mają ciekawy opis.
@choochoomotherfucker: kobieca samotność wynika zwykle z tego, że coś z nimi jest nie tak. Męska wynika też z czynnika niezależnego od nich.
@kill15you: No przecież, facet to jakaś wyjątkowa jednostka. Nie może być nieśmiały, nie może mieć fobii społecznej, nie może miec chorób psychicznych nic a nic. Samotność to w ich przypadku tylko wina wszystkich innych (czytaj kobiet)
Typowe wykopki które żyją w alternatywnym świecie i nie przymują
Sama taka byłam i nie cieszyłam się zainteresowaniem mężczyzn, raczej widziałam, że celują częściej w te dynamiczne i ładne
@choochoomotherfucker: bo czasem trzeba zrobić coś więcej niż "być", np się z kimś zakolegować. Może podobałaś się wielu facetom, ale oni tego nie okazywali, bo zwykle jest tak, że w realu zagadują tylko dynamiczniaki, którzy zapraszają dziewczyny jedna za drugą.
@kill15you: @LifeReboot wystarczy być brzydką nieatrakcyjną kobietą i jesteś jak śmieć również xD Zbieranie atencji jak się wchodzi do pokoju jest tylko dla ładnych koleżanek, jeśli ty taką nie jesteś to tobą gardzą, świat kobiet też jest brutalny
źródło: FUNNY COMICS
Pobierz@choochoomotherfucker: Ja se szukam nieśmałej, niedynamicznej domatorki i trudno taką znaleźć. Jest duży popyt na takie dziewczyny.
Ale fakt, że zaburzonej psychicznie to bym nie chciał.
Wystarczy. Masz większe pole do popisu mając wybór a nikt nie każe Ci dawać w prawo jakiegoś chada czy dynamiczniaka a po prostu przeciętnego chłopaka z sensownym opisem.
Tak samo jeżeli chodzi o znajomych.
@choochoomotherfucker: Nie no są jakieś nieliczne, ale wciąż takiej kobiecie 100x łatwiej kogoś poznać niz facetowi w analogicznej sytuacji
@damienbudzik: Sama taka byłam i nie cieszyłam się zainteresowaniem mężczyzn, raczej widziałam, że celują częściej w te dynamiczne i ładne. No ale może gusta się zmieniły.
@Satan_Was_a_Babyboomer: Tinder to nie miejsce do szukania znajomych.
Moim zdaniem na tinderze też możesz znaleźć bo może się wam super rozmawiać ale nie po prostu nie pyknie wam relacja co się zdarza.
Tinder nie różni się niczym szczególnie od klubu czy innego miejsca gdzie się poznaje ludzi.
@choochoomotherfucker: ja nie zaprzeczam, że kobiety również mają swoje dramaty i problemy. Np. ta fasadowa niesamotność, bo co po atencji jak inne dziewczyny są miłę tylko dlatego by był spokój i nikt nie pokazał jakie są fałszywe, a faceci tylko dlatego mili bo mają genetycznie zaprogramowane by r----ć wszystko dookoła. Ale po prostu u facetów to jest tak astronomicznie dalekie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Satan_Was_a_Babyboomer: Ale ja to wiem, nigdy nie leciałam na chadów.
@LifeReboot: To, że Ty tak masz, nie oznacza, że wszyscy mężczyźni tak mają, jakoś większość tych przeciętnych ma żony czy dziewczyny, znajomych, przyjaciół i ogólnie są lubiani i szanowani, sama
Nieśmiała kobieta ma szanse, że ktoś do niej podbije. Nieśmiały facet? No powodzenia!
Ale faktycznie może nie być w Twojej okolicy facetów którzy nie są chadami, wyglądają na normalnych mirkow oraz mają ciekawy opis.
To jest tak jak z twierdzeniem że pieniądze szczęścia nie dają - same w sobie nie dają ale ułatwiają bycie szczęśliwym.
@kill15you: No przecież, facet to jakaś wyjątkowa jednostka. Nie może być nieśmiały, nie może mieć fobii społecznej, nie może miec chorób psychicznych nic a nic. Samotność to w ich przypadku tylko wina wszystkich innych (czytaj kobiet)
Typowe wykopki które żyją w alternatywnym świecie i nie przymują
@choochoomotherfucker: bo czasem trzeba zrobić coś więcej niż "być", np się z kimś zakolegować. Może podobałaś się wielu facetom, ale oni tego nie okazywali, bo zwykle jest tak, że w realu zagadują tylko dynamiczniaki, którzy zapraszają dziewczyny jedna za drugą.
@choochoomotherfucker: my nawet tego nie mamy
@choochoomotherfucker: pewnie że są, około 5 w naszym kraju
Typie a kto tak twierdzi? Po prostu daj mi jakikolwiek cytat w tej konkretnej dyskusji.