Wpis z mikrobloga

A umysły mają spaczone tym całym hehe rynkiem matrymonialnym

@Marysiabaton: nie jest to aż tak zaskakujące biorąc pod uwagę, że coraz więcej facetów swoje relacje z kobietami może zakwalifikować w jednej z dwóch kategorii

"żadne" i "negatywne"
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: Nikt nie kwestionuje, że kobiety są autonomicznymi jednostkami z własnymi pragnieniami i doświadczeniami. Jednakże, z perspektywy redpillowej, istnieje przekonanie, że kobiety mają naturalnie większy dostęp do zasobów społecznych i emocjonalnych, co ułatwia im nawiązywanie relacji.
  • Odpowiedz
@sylwke3100: skąd wiedzą, że z-----a? Co do brzydkiej to przypuszczam, że desperatów nie brakuje ale generalnie makijaż, schudnięcie paru kg i większość jest akceptowalna. W drugą stronę to tak nie działa.

@kill15you: Pewne zachowania już widać od razu np brak socjalizacji z innymi, małomówność czy jakieś nietypowe zachowania danej jednosrtki - choćby unikanie patrzenia w oczy.

@choochoomotherfucker: Wybacz ale naprawdę dla mnie to trochę abstrakcja i teraz jak
  • Odpowiedz
to twoja pięćsetsetna rozmowa w temacie na tym samym schemacie.

Prędzej alkoholik przestanie pić niż skończysz te same stwierdzenia.

@Usmiech_Niebios: To jest w tym najsmutniejsze, nie wiem nawet jak to określić, uzależnienie? Może nie lustrzane odbicie, ale trochę analogiczna sytuacja do przegrywa, który twierdzi, że się nie da i ta wiara trzyma go w żelaznym uścisku własnego s----------a.

Przekierowanie choć części tego wysiłku nawet na durnego tindera byłoby bardziej konstruktywne,
  • Odpowiedz
tutaj jest mowa o współżyciu, a nie o znalezieniu partnera xD

@Konkol:
Nie ma jednego bez drugiego. Bo bez współżycia nie szukasz partnera tylko frajera do płacenia rachunków i/lub słuchania twoich smutów.
  • Odpowiedz
@NevilX Znaczy też tak pomyślałem jak screena we rzucałem ale później jednak zdałem sobie sprawę że taka brzydka może wsm napisać *Szukam do ONS" i moment jakiś desperat napisze ale nie będzie chciał z nią w związek wchodzić.
Po prostu jak jakaś kobieta jest dla kogoś atrakcyjnie seksualnie to nie ma opcji by nie była atrakcyjna dla jakiegoś mireczka - po prostu musi go znaleźć a tego nie da się zrobić
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: jakiś typ pisze, że masz normalną twarz. Więc nie wiem gdzie jest problem. Ile masz lat? Może masz 1.9m?
Coś robisz źle. W sensie w losowych miejscach pewnie mężczyźni coraz mniej zagadują. (nie dziwne, skoro są przedstawiani jako agresorzy a oprócz tego ciągle są odrzucani)
Ale jeśli jesteś szczupła, masz normalną twarz, długie włosy i jesteś poniżej 30stki(?) to po prostu kwestia poznania ludzi jest.

@sylwke3100: pewne
  • Odpowiedz