Aktywne Wpisy

yaszczur +12
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +34
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

Było we wtorek 70.9, dzisiaj jest... 70.1, prawie kolejny kilogram
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Od 2-3 stycznia z 76.7 do 70.1 dzisiaj.
3 tygodnie nie pół roku i to nie z 150 na 143
(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#dieta #sport #zdrowie #chudnijzwykopem #odchudzanie #medycyna #niebieskiepaski #rozowepaski #jedzenie #zywnosc #odzywianie
https://wykop.pl/wpis/79850011/wpis
...71.8 dzisiaj jest 70.9(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง(ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Znów kilo w dzień, W DZIEŃ (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง NIE W TYDZIEŃ
źródło: temp_file931277869112454693
Pobierzźródło: temp_file5173780958662950024
Pobierz183-186
Tak by było, gdybym ćwiczył nogi, wtedy z umięśnionymi nogami 70 kilo to jakiś żart.
Mi mięśnie na nogach tylko by przeszkadzały i dodatkowo uważam je za nieestetyczne.
Niestety, zdrowie mocno siadło i upa z marzeń. Na razie ćwiczę jak paralityk, organizuję domową siłownie. Dobrze raczej nie będzie - ale będę się starał żeby nie było beznadziejnie. Pozdrawiam.