Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Amigoyamigo +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły mi ręce i jakakolwiek chęć dalszej rozmowy.
Dzisiaj idę oglądać mieszkanie, jak się uda to podpisuje umowę i spadam od niego…
To jest chore, że ktoś stawia jakiej oczekiwania, dostaje nawet więcej niż te oczekiwania i narzeka że mu źle.
Od tygodnia nie ruszyłam nic w domu - syf jest taki, że nawet kibel jest obsikany i nie ma żadnych czystych naczyń.
Trzymajcie kciuki żeby udało się wynająć mieszkanie (a podobno wolne od ręki, oby!!).
#zalesie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Jeśli ja bym zajmowała się domem dziećmi i wszystkimi sprawami poza pracą to czemu nie ?
Utrzymanka to kobieta która otrzymuje luksusy w zamian za nic , natomiast wychowanie dzieci praca w domu i inne czynności to
Natomiast kobieta która jest stay home wife i zajmuje się pracami domowymi utrzymanka nie jest
Założę się że nie znasz ani jednej utrzymanki bo takie kobiety dostają drogie przedmioty auta torebki i nie robią nic w domu
To skoro walczyliśmy o równouprawnienie to dlaczego faceci nadal nie poczuwają się do prac domowych ani wychowania dzieci ? Większość z was tylko żeruje na kobietach
Prawdziwym utrzymankiem to jesteś ty
Bo brzmisz jak utrzymanek który dzieli każda złotówkę na pół ale roboty domowe są tylko baby