Aktywne Wpisy

Megasuper +13
Najzimniejszy maj od 35 lat. To chyba nie tak powinno wyglądać ocieplenie klimatu. Ale oczywiście ekolodzy powiedzą że to anomalia i aby nie mylić pogody z klimatem xD #ekologia
źródło: temp_file5203530047696523539
Pobierz
Ksiega_dusz +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły mi ręce i jakakolwiek chęć dalszej rozmowy.
Dzisiaj idę oglądać mieszkanie, jak się uda to podpisuje umowę i spadam od niego…
To jest chore, że ktoś stawia jakiej oczekiwania, dostaje nawet więcej niż te oczekiwania i narzeka że mu źle.
Od tygodnia nie ruszyłam nic w domu - syf jest taki, że nawet kibel jest obsikany i nie ma żadnych czystych naczyń.
Trzymajcie kciuki żeby udało się wynająć mieszkanie (a podobno wolne od ręki, oby!!).
#zalesie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: aha. on ci komunikuje że jesteś dla niego nudna, a ty odpowiadasz że przecież pracujesz, sprzątasz i robisz część swoich obowiązków? no ma sens.
nie dość ze nie zrozumiała przekazu to jeszcze się naburmuszyła, fochneła i elo - pora na
( ಠಠ)( ಠಠ)( ಠ_ಠ)
... werble ...
Odezwij się na priv, jak już olejesz tego debila.
Też nie pracuję dużo, przyzwoicie zarabiam. Mieszkam sam, mam
albo w te albo wewte.
idź gdzieś pracuj na czarno bez umowy, a potem się dziw, że cię z dnia na dzień w------i bez wypowiedzenia.
@bukszpryt: tak, bo w małżeństwie nie byłoby tego problemu xd