Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły mi ręce i jakakolwiek chęć dalszej rozmowy.
Dzisiaj idę oglądać mieszkanie, jak się uda to podpisuje umowę i spadam od niego…
To jest chore, że ktoś stawia jakiej oczekiwania, dostaje nawet więcej niż te oczekiwania i narzeka że mu źle.
Od tygodnia nie ruszyłam nic w domu - syf jest taki, że nawet kibel jest obsikany i nie ma żadnych czystych naczyń.
Trzymajcie kciuki żeby udało się wynająć mieszkanie (a podobno wolne od ręki, oby!!).
#zalesie #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 129
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.

Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd

@mirko_anonim: aha. on ci komunikuje że jesteś dla niego nudna, a ty odpowiadasz że przecież pracujesz, sprzątasz i robisz część swoich obowiązków? no ma sens.

nie dość ze nie zrozumiała przekazu to jeszcze się naburmuszyła, fochneła i elo - pora na
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: żyją tak nieformalnie po kilka lat, bez żadnych zobowiązań, a potem jest zdziwienie, że się drugiej stronie odwidziało i nagle się odnajduje stara panna, której nikt już nie chce.
albo w te albo wewte.

idź gdzieś pracuj na czarno bez umowy, a potem się dziw, że cię z dnia na dzień w------i bez wypowiedzenia.
  • Odpowiedz
@Linnior88: może odrobinkę mnie poniosło xd dziśtrochę mocniej mnei nosi >żyją tak nieformalnie po kilka lat, bez żadnych zobowiązań, a potem jest zdziwienie, że się drugiej stronie odwidziało i nagle się odnajduje stara panna, której nikt już nie chce.

albo w te albo wewte.

@bukszpryt: tak, bo w małżeństwie nie byłoby tego problemu xd
  • Odpowiedz
@bukszpryt: ty ale co ma niby ślub zmienić. Mas siedzieć z kims na siłę bo wzięliście ślub? A co z osobami nie wierzącymi? Mają specjalnie urzędowy brac i jak się pierniczyć to siedzieć na siłę? Czy może siedzieć bo dzieci i niech dzieci chłoną toksyke? Co ty wymyślasz?
  • Odpowiedz
@pies_ogrodnika: no tak bo przecież czy laski czy faceci to nie grają i nie są kimś innym na początku związku? Piękne podsumowanie, chciałaś to masz. A przecież psychopaci, socjopaci(choć chyba obecnie to jedno) ludzie z osobowością narcystyczna w ogóle się nie maskują. I najlepiej komuś napisać chciałaś to masz... Co jest z wami nie tak. Internet tak odkleił czy to głębszy problem?
  • Odpowiedz