Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja chyba nigdy nie zrozumiem facetów. Poznaliśmy się rok temu. Mówił, że marzy o tradycyjnej kobiecie, takiej która lubi zajmować się domem, spokojnej itp
Mieszkamy razem od pół roku. Ostatnio powiedział, że wydaje mu się już nudna.
A ja pracuję zdalnie po 4h dziennie, czasami mniej. Spoko zarabiam, mam zawód który lubię.
Sprzątam, gotuję, uwaga nawet płacę za połowę wydatków pomimo dysproporcji w wykonywaniu obowiązków xd
Wiecie jak to usłyszałam to opadły mi ręce i jakakolwiek chęć dalszej rozmowy.
Dzisiaj idę oglądać mieszkanie, jak się uda to podpisuje umowę i spadam od niego…
To jest chore, że ktoś stawia jakiej oczekiwania, dostaje nawet więcej niż te oczekiwania i narzeka że mu źle.
Od tygodnia nie ruszyłam nic w domu - syf jest taki, że nawet kibel jest obsikany i nie ma żadnych czystych naczyń.
Trzymajcie kciuki żeby udało się wynająć mieszkanie (a podobno wolne od ręki, oby!!).
#zalesie #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: gdzie tu tradycyjna kobieta, skoro piszesz o wspólnym mieszkaniu bez ślubu po pół roku znajomości?

a wracając do sedna, to jeśli to prawda, a nie tradycyjny wysryw dla atencji, to typ jest po prostu z-----y, ale widziały gały co brały
  • Odpowiedz
Bo nie jesteś jego wymarzoną kobieta , jeśli facet cię nie kocha to będzie pozwalał płacić 50/50 i zwalał na ciebie obowiązki domowe , gdyby cię kochał to by ci nie pozwolil nawet wiedzieć jakie macie rachunki skoro ty obrabiasz dom
Znam to bo ja z byłym przez 3 lata związku nie zapłaciłam ani grosza za nic , następna już płaciła , i na odwrót byłam z facetem który płacił wszystko byłej
  • Odpowiedz
@sberatel

@mirko_anonim on sprzątaczki tylko potrzebował, ewentualnie czasem kucharki i d--y w łóżku. Więcej w życiu nikt go nie nauczył.

Było mu z nią wygodnie ale wiem że jak facetowi bardzo na kobiecie zależy nie ma opcji żeby żyli jak opka ze swoim
A opka powinna przestać się tak popisywać przed facetami , on ja zaczął traktować jak matkę bo nie dała mu się wykazać żeby i on się postarał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim i żeby nie było że zaraz mi ktoś wyleci z tekstami że chodzi tylko o pieniadze bo nie chodzi , chodzi o to że jak facet kocha kobietę to nie pozwoli jej żeby się zajezdzila jak wół dla niego a on jak książę , jak facet widzi że baba wszystko robi i ledwo zipie i nie myśli żeby coś zrobić dla niej to do kosza , właśnie znalazłaś synka nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
wykształcony-wizjoner-80: Weź się sama zastanów czy w ogóle odczytałaś poprawnie to co powiedział, może chodziło mu że jesteś nudna w sensie rozrywkowym, a nie że w sensie całej reszty twojego życia, czy tradycyjna baba ;D nie może zrobić się nudna? Zobacz na księży żyją mega super tradycyjnie, a jednak potrafią się rozerwać i to jeszcze jak!
Jako tradycyjna baba powinnaś poćwiczyć komunikację i odczytywanie informacji, ale też ekspresję swoich ekspresji, brudne
  • Odpowiedz
Trzymajcie kciuki żeby udało się wynająć mieszkanie (a podobno wolne od ręki, oby!!).

@mirko_anonim: powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)

A pajac niech spada. Tylko wytrwaj w tym, a nie że gość umyje raz szklanki i wielki pomocnik.
  • Odpowiedz
gdzie tu tradycyjna kobieta, skoro piszesz o wspólnym mieszkaniu bez ślubu po pół roku znajomości?

@bukszpryt: to jest błędne myślenie, że dopiero po ślubie mieszkanie. Potem się okazuje, że nie potrafią razem żyć i rozwód.
  • Odpowiedz