Aktywne Wpisy

lipson +158
źródło: 20251219_114134
Pobierz
vieniasn +93
używałem wczoraj przeglądarki czystej na czystym systemie operacyjnym i próbowałem zobaczyć coś na YouTube i na 10 minut materiału jest chyba 5 reklam każda trwa bardzo długo (można pominąć po jakimś czasie ale trzeba kliknąć) do tego te reklamy to taki slop najgorszy bez żadnego sensu tłumaczony ai
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej

źródło: tenor
Pobierz@Borszczuk: albo fabryka małp ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Kiedyś śmierdzace chłopy jechały winda w dół do kopalni wydobywać węgiel.
Dzisiaj śmierdzące chłopy jadą windą do góry klepać crudy
Znam jednego profesora, który mówi, że IT to "współczesne niewolnictwo". I jeszcze gorsze niż kiedyś, bo teraz jest "fizyczne
Może i są niewolnikami ale przynajmniej mogą wziąć kredyt na 10% żeby kupić przewartościowane mieszkanie w deweloperce ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz"Daje z siebie wszystko i dzięki temu dostanę awans, zobaczysz firma mnie doceni, a kto wie może kiedyś zostanę CEO"
A taki pasjonat totalnie w------e, godzina 16:00 koniec pracy i bierze się za własne projekty bo to jego hobby. W firmie robi tylko to z co mu płacą.
@Long-Position-Investor: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NFZ, w którym jak zachorujesz, to musisz czekać pół roku na wizytę i w międzyczasie umrzesz? Czy służba zdrowia w USA, gdzie wystawią ci rachunek na 1 mln $? O której opiece medycznej mówisz? To jest ułuda.