Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +104
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +258
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

źródło: tenor
Pobierz@Borszczuk: albo fabryka małp ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Kiedyś śmierdzace chłopy jechały winda w dół do kopalni wydobywać węgiel.
Dzisiaj śmierdzące chłopy jadą windą do góry klepać crudy
Znam jednego profesora, który mówi, że IT to "współczesne niewolnictwo". I jeszcze gorsze niż kiedyś, bo teraz jest "fizyczne
Może i są niewolnikami ale przynajmniej mogą wziąć kredyt na 10% żeby kupić przewartościowane mieszkanie w deweloperce ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz"Daje z siebie wszystko i dzięki temu dostanę awans, zobaczysz firma mnie doceni, a kto wie może kiedyś zostanę CEO"
A taki pasjonat totalnie w------e, godzina 16:00 koniec pracy i bierze się za własne projekty bo to jego hobby. W firmie robi tylko to z co mu płacą.
@Long-Position-Investor: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
NFZ, w którym jak zachorujesz, to musisz czekać pół roku na wizytę i w międzyczasie umrzesz? Czy służba zdrowia w USA, gdzie wystawią ci rachunek na 1 mln $? O której opiece medycznej mówisz? To jest ułuda.