Aktywne Wpisy

tyrytyty +23
Coledzy z tagu mam nadzieję że nie jesteście takimi pantoflami by prosić żonę o pozwolenie na oglądanie meczów i na dodatek jeszcze prosić ją o ocenianie urody obcych typów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz
źródło: 1000015981
Pobierz
olesiu +211

Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Kręcić Małysza?
#jdg #dzialalnoscgospodarcza #zalesie #ksiegowosc
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierzźródło: image_picker_3DE460C4-80FD-433E-9414-F216D9DA923F-10976-00000514E0B6571A
PobierzTak samo jest w #infakt.
W Infakt tak samo jest płatne jak robi to księgowa. Na szczęście udostępniają Fillup i tam jest wszystko gotowe, przeklikanie "dalej" zajmuje 30 sekund.
To ja zawiesiłem DG już 2 lata temu (na czas zawieszenia nic nie płacę), a księgowa dzwoni do mnie czy rozliczyć mi PIT - aktualnie pracuje na UoP natomiast mając DG nawet zawieszoną i tak niby powinno się rozliczyć pit-36.
I to jest frontem do klienta, bo jak odwieszę DG to od razu z nią będę kontyunować współpracę.
CHYTRY DWA RAZY TRACI.
@wezsepigulke: aha, czyli kolejny koniec księgowych ;) "zaraz ktoś" - programy księgowe są maksymalnie proste,
Nie wiem skąd masz takie informacje, że po wprowadzeniu ksef księgowe nie mają co robić. Moja jest księgową i po wprowadzeniu tego badziewia siedzi od rana do nocy w robocie. Teraz była również w sobotę i niedzielę do 20 tej. Zawsze w tym okresie miała więcej roboty, ale nigdy aż takiego syfu nie było,