Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +520
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
michal-panicz +11
źródło: temp_file118440627767015163
Pobierz

VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw co wy myślicie.
Brak klimy to trochę problem, ale z klimatyzacją są sporo droższe, a tak z 1500 + wkładam 2000 do mechanika by wymienił co się da
#kiciochpyta #wykop #podroze #podrozujzwykopem #gruz #niebieskiepaski #samochody
źródło: 1200px-VW_Lupo_front_20080809
PobierzCzy taki gruz nadaje się do jazdy po Europie?
@der_lokomotivfuhrer: w tym momencie prychnąłem :D
Wiem że są ludzie, co na trasie rozbierają zawieszenie i prostują wahacz na kamieniu (@FejsFak) ale nie wydaje mi się żeby ktoś miał zabierać ze sobą alternator i wymieniać w trasie :D
W aucie na fotce widać zapakowane na zapas:
Półosie, alternator, pompę paliwa, gaźnik, uszczelki (w tym ta magiczna, pod głowicę), pompę wody, rozrząd, przewody hamulcowe, tłoczek hamulcowy, linkę sprzęgła, kobyłki, podnośnik żaba, koło zapasowe, pompkę nożną do kół, kupę narzędzi, masa przewodów, trytki, drut, taśmy lepiące, przewody gumowe, żarówki. Huk, prawie drugie auto.
No i bagaże na dwa tygodnie + namiot.
Trzeba być gotowym ᕦ
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-22 o 17.29.32
PobierzZnajoma z pracy pojechała w 2002 roku ze swoim menem nad ocean do Portugalii Polówką 8-letnią 1.2. Jak nie będziesz zdobywał górskich przełęczy to dojedziesz spokojnie, ale lepiej nie w lipcu czy sierpniu
@moll: XD ile, daj ogłoszenie
@der_lokomotivfuhrer: o kurde... Serio byliście gotowi, by w trasie rozbierać silnik i wymieniać uszczelkę pod głowicą albo rozrząd? Słyszałem, że do syrenki ludzie zabierali na zapas gaźnik i świece, ale to już zupełnie inny poziom.
To stary Peugeot?
źródło: Mother-Of-God
Pobierz