Aktywne Wpisy

wfyokyga +79
Texas gryl były d--------e smakowo
źródło: temp_file6912045997509410554
Pobierz
BassGru +58
Chcę się tym z Wami podzielić. Uwielbiam ten portal za takie akcje jak #psiarze i chodzi mi dokładnie o ten mechanizm socjologiczny, który prowadzi do ekstremizacji w jakimś tam poglądzie. Zaczyna się od zidentyfikowania jakiegoś problemu społecznego, ekstrapolowaniu go na całą grupę społeczną, a następnie na wyeskalowaniu go poziomu absurdu, że jakiś typ będzie rzucał achtunagmi jako jego osobista wojna przeciw psom, mimo, że nie miał do nich nic miesiąc

VW LUPO 1.0 Benzynka (bez klimatyzacji) za 1500zł bez rdzy po wymianie rozrządu 20k km temu, do wymiany łączniki stabilizatora i coś z piastą.
Czy pojechalibyście nim w europe? Mam z różową taki plan żeby objechać takie kierunki podczas miesięcznego tripa jak Francja/Włochy etc spanie w namiocie, lub w hotelach tylko moje pytanie czy autko da radę, wszyscy mi odradzają ten pomysł i jestem ciekaw co wy myślicie.
Brak klimy to trochę problem, ale z klimatyzacją są sporo droższe, a tak z 1500 + wkładam 2000 do mechanika by wymienił co się da
#kiciochpyta #wykop #podroze #podrozujzwykopem #gruz #niebieskiepaski #samochody
źródło: 1200px-VW_Lupo_front_20080809
PobierzCzy taki gruz nadaje się do jazdy po Europie?
@niegwynebleid: w grę wchodzi jeszcze szukanie peugota 206 z klimatyzacją, no ale fakt to jest największa bolączka,
Nie dla grubasów to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: Drogę na przełęczy Furka w Szwajcarii, tam gdzie jest ten stary hotel belveder, odpuściliśmy wtedy, ale może dałby radę i tam.
Jeździć, nie obserwować.
W tym roku obiecuje że wymienię olej