Wpis z mikrobloga

Czemu nie ma stref dla mężczyzn? K---a, idę poćwiczyć i ciągle widzę baby w stringach i legginsach, że wszystko wchodzi w dupę, z przodu zarys psiochy, tzw. camel toe. Jak mam skupić się na treningu, gdy baby muszą się afiszować swoimi strefami intymnymi? Siłownia to nie scenografia do onlyfansa. Boga w sercu te baby nie mają, eh.

#silownia #mikrokoksy
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SlepyBazant: dzisiaj myślałem że jebne ze śmiechu siady robiąc. Siadłem sobie w przerwie między seriami, i widzę babkę która ma tak kusą koszulkę, że schylając się do ćwiczenia wychodzi jej underboob xD

Ludzie mają zero obciny czasem xD
  • Odpowiedz
@SlepyBazant: słaby z ciebie osobnik skoro fragment kobiecego łona potrafi cie rozproszyć i wybić z treningu, żebyś tak na widok hantla 55 kg reagował

• Odpowiedz
@SlepyBazant To trochę jak dzieci na skateparku. C---a robią, przeszkadzają innym użytkownikom, wyglądają żałośnie ale nie ma podstaw żeby ich w---------ć
  • Odpowiedz
  • 37
@TypicznyMaciek: @naimon a to przepraszam bardzo, rozumiem, że wy to a'la spermiarze z fb, którzy piszą do losowych kobiet "mmm zjawiskowa fajne c------i wpuścić ci rzyciodajnego nasienia do cipuszki"?

Gdybym chciał popatrzeć na zajebistą dupę, to otworzyłbym p---o i miał setki zajebistych dup, a nie patrzeć na średnią Agatkę z niedoborami atencji.
  • Odpowiedz
@SlepyBazant problem w tym że większości chłopów to się podoba :) a jak serio piszesz to daj znać siłowni, pisz o tym w internecie, działaj! Od siedzenia na dupie nic się nie zmieni
  • Odpowiedz