Aktywne Wpisy

Wodowy11 +196
źródło: 1000318578
Pobierz
Szkoda, że peak gamingu i strzelanek już nie wróci, trzy najlepsze części, żadne call of duty nie ma podjazdu do tego, chaos, model zniszczeń, mielarnia, samoloty nad głową, tęsknię :( Battlefield 6 miał być podobny, ale za bardzo przypomina call of duty
#battlefield #gry #nostalgia
#battlefield #gry #nostalgia
źródło: 1000000924
Pobierz

Odszedłem od dziewczyny, gdy zachorowała. Uważam, że jeśli to mnie przerasta, to lepiej dać jej "wolnośc", a nie trzymać na siłę z kimś takim jak ja. Ona zasługuje na kogoś lepszego. Wiem, że zaraz zaczną mnie tu krytykować, ale myślę, że dla niej tak będzie lepiej niż miałbym ją oszukiwać. Po prostu przerasta mnie to i myślę, że takie szczere podejście jest uczciwe wobec niej. Nie podam wam mojego nicku, bo to jest nieistotne
#choroba #milosc #zwiazki #pieklomezczyzn
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Do krytykujacych. Znam goscia, ktory robil dobre pieniadze w budowlance, postawil dom za kawalera brz kredytu, dorobil sie niezlego samochodu i wszystko jest na niego. Ulegl wypadkowi, jeszcze dluga rehabilitacja przed nim i juz do budowlanki nie wroci. Wiem zakuluarowo, ze rodzina zony i ona sama maja nietęgie miny i relacje z gosciem sie pogorszyly bo babka nie ma juz tyle na chwalenie sie i przepierdzielanie co kiedys i
Tak trzeba, ludzie nie zlecaliby mu robot, zyc nie dali, ksiondz by gadal, okna wybijali, samochodu nie mialby gdzie naprawic itd.