Aktywne Wpisy

Jakie ograniczenie prędkości na Autostradach (w tym na drogach ekspresowych) byłoby najbardziej odpowiadające waszym zdaniem?
Ale tak z waszego punktu widzenia?
- 80 km/h 9.0% (44)
- 100 km/h 1.0% (5)
- 110 km/h 1.2% (6)
- 120 km/h 8.0% (39)
- 130 km/h 9.0% (44)
- 140 km/h 25.4% (124)
- 150 km/h 12.1% (59)
- 160 km/h 10.8% (53)
- 180 km/h 3.9% (19)
- BEZ LIMITU (ewentualnie prędkość zalecana) 19.6% (96)

bylemtam +466

Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD
źródło: temp_file2623268591091583480
Pobierzpo drugie: od tego są terapeuci by ratować związki. Jak dziecko tęskni to i ojciec pewnie też
po trzecie: nigdy nie wierzcie samotnym matkom. jestem pewien, że 90% winy jest po jej stronie
@siepan:
prychłem z tej części komcia
hahaha, no co miała biedna p0lka zrobić? wybrała tak jak jej serce podpowiadało xD
@Operator_imadla: pokaż psiecko
to psynek? czy psycórka?
wybrałeś już trumienke i miejsce na cmentarzu? idę właśnie do pana chińczyka zjeść jakiegoś pieska, oby był pyszny :3 może dodadzą smalca z psów bitych kijami - bo wtedy lepiej smakuje
xD milard dolarów, może tryliard dolarów
@elena-mary: owszem, część wykopków pewnie tak powie, ale - tak zakładam, nie chce mi się czytać tych komentarzy - większość i tak ma świadomość, że są faceci, którzy unikają odpowiedzialność i są zwykłymi petami. i to nas różni od kobiet, dla których każdy atak na kobietę, to jak zamach na nią samą.
co do samego posta, ja tam widzę
Przeciez wiaromo, ze kazdy z nas jest przez całe życie taki sam i nie ma mowy o zmianie charakteru, poglądów, podejścia do pewnych spraw i tak dalej
Uważam, że to akurat eleganckie z jej strony, że niezbyt mieszała historię o ojcu.