Wpis z mikrobloga

@BulgarskiTaboret: żyję już wystarczająco wiele dekad na tym świecie żeby wyczuć kłamstwa w jej poście. Krótko mówiąc jeśli trzylatek jako jedyny temat ma swojego ojca to znaczy, że sytuacja w domu była zupełnie inna. Może nie 180 stopni ale na pewno nie taka jak ona opisuje.
  • Odpowiedz
@elena-mary: po pierwsze: dziecko nie nawiąże tak głebokiej relacji z ojcem, który się nie stara
po drugie: od tego są terapeuci by ratować związki. Jak dziecko tęskni to i ojciec pewnie też
po trzecie: nigdy nie wierzcie samotnym matkom. jestem pewien, że 90% winy jest po jej stronie
  • Odpowiedz
Ja to bym psa swojego za miliard dolarow nie oddał chociaż zostały mu ze 2 lata życia

@Operator_imadla: pokaż psiecko
to psynek? czy psycórka?
wybrałeś już trumienke i miejsce na cmentarzu? idę właśnie do pana chińczyka zjeść jakiegoś pieska, oby był pyszny :3 może dodadzą smalca z psów bitych kijami - bo wtedy lepiej smakuje

xD milard dolarów, może tryliard dolarów
  • Odpowiedz
Znając wykop i tak powiecie, że pewnie jej wina XD

@elena-mary: owszem, część wykopków pewnie tak powie, ale - tak zakładam, nie chce mi się czytać tych komentarzy - większość i tak ma świadomość, że są faceci, którzy unikają odpowiedzialność i są zwykłymi petami. i to nas różni od kobiet, dla których każdy atak na kobietę, to jak zamach na nią samą.

co do samego posta, ja tam widzę
  • Odpowiedz
  • 3
@Niech_mnie @r333m4k444 @r333m4k444 ciekawe czy tak samo surowo oceniacie każdego faceta, który został zdradzony, oszukany, oskubany z kasy?
Przeciez wiaromo, ze kazdy z nas jest przez całe życie taki sam i nie ma mowy o zmianie charakteru, poglądów, podejścia do pewnych spraw i tak dalej
  • Odpowiedz
@rtone wiesz, ten post napisała po to, żeby się wyżalić o sytuacji dziecka i może uzyskać poradę.

Uważam, że to akurat eleganckie z jej strony, że niezbyt mieszała historię o ojcu.
  • Odpowiedz
@PanMinister: Przecież takich gwiazdorów jest pełno. Ja znam osobiście sytuację, gdy kochał, chciał dziecka, okazało się, że coś to dziecko nie wychodziło, więc badania. Badania wykazały, że coś tych pływaków było niewielu, więc spece z Pragi złapali jednego za ogon i posadzili na jajo, więc w końcu ta ciąża wyśniona odpaliła. Long story short: poszedł w długą po 14 miesiącach od urodzenia dziecka, zostawiając dziewczynę ze zdrowym, pięknym chłopakiem, bo
  • Odpowiedz
@elena-mary: ehh wykopki - weźcie zjeby dorośnięcie, wyprowadźcie się od rodziców, wyjdziecie z piwnicy to zaczniemy rozmawiać jak dorośli. Jeżeli wszystko co ta dziewczyna pisała jest prawdą, to ten gość jest zwykłym gówniarzem i frajerem a nie mężczyzną i tyle w temacie
  • Odpowiedz
@elena-mary: koleś szmata, bo zrobił dzieciaka i zostawił, mógł odejść od niej, ale jakoś tego dzieciaka chociaż odwiedzać częściej żeby nie poczuł się porzucony, jak widać ona by była skłonna dla dziecka na to przystać, bo nie ma tutaj chęci zemsty z tego co pisze. Ale czy ona dobrze tego kola wybrała na ojca dziecka to nie wiem, był spoko i co nagle mu się odmieniło i zaczął imprezować? Raczej
  • Odpowiedz