Aktywne Wpisy

splinter96 +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +15
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie da, życie to nie bajka XD
pamiętajcie o czytaniu maili! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#informatyka #pracbaza #pracait #korposwiat
A teraz ktoś udowadnia firmie, że miał na urządzeniu jedyną kopię portfela z 10BTC... i co? Firma go zwalnia za naruszenie polityki bezpieczeństwa, bez konsekwencji finansowych,
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie da, życie to nie bajka XD
pamiętajcie o czytaniu maili! ( ͡º ͜ʖ͡º)
@
Magia dzieje się taka, że biorę takiego lapka z kartonu, wpisuję localadmina w oobe i pocałuj mnie w dupę, przyślij następnego bo nic nie dostałem XD
@gorzki99: I w którym miejscu screena o którym mowa jest ostrzeżenie, że użytkownik może stracić wszystkie dane? W
Służbowy lapek nie jest do zabawy.
W zeszłym roku wprowadziliśmy piholea, wszystkie onety pudelki, vinted, ikea, yt czy filmany i inne legalne czy nie portale filmowe o fb to wspominać nie muszę prowadzą do naszej głównej strony. Do dziś kwiczą Grażyny za biurkiem jak im idę drukarkę naprawić (
Obstawiam ze jestes mlodszy. Wez mnie wyjasnij jakim cudem ja bardziej ogarniam te cale technologie niz Ty? :P (a ja co rusz sie lapie ze nie ogarniam :P)
Czytac, czytac, czytac.... Ze zrozumieniem i ogarnieciem konsekwencji.
Zauwaz ze moj pierwszy wpis byl ironiczny i z niedowierzaniem.
@gorzki99: Skąd u Ciebie w ogóle wniosek, że nie ogarniam technologii? P--------z głupoty o czytaniu ze zrozumieniem i tylko do tego się odnoszę.
@ZygmnuntIgthorn: Ano w tym (picrel)
Co rozumiesz przez zarzadzanie? BO ja akurat wszystko. Jak ktos zarzadza to robi co chce - zarzadza (po swojemu)
źródło: image
PobierzAdmini to debile, przez 20 lat nie nauczyli się, że do użytkowników trzeba WIELIKIMI LITERAMI. A teraz ha ha, hi hi, ale jesteśmy mądrzy, a użytkownicy głupi.
Tępe politechniczne łby.
@hoodoovoodoo: Ty serio nie wiesz jak to dziala :D
Po resecie lapek jest "w domenie" uja na nim zrobisz. Zrobisz tylko to na co polityka firmy pozwala. Nic nie zainstalujesz z zewnatrz, Tylko to co firma dopuszcza.
źródło: xtP6Tm
PobierzW takich przypadkach mógłbyś pisać o braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, ale nie przy zdawkowym "zarządzaniu".
źródło: cs3dn
Pobierz