Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +331
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
alexander-dantes +115

Od tygodnia chodzę na #silownia z kumplem, który regularnie chodzi od roku. Moje wymiary to 175/120. Niestety ulaniec ze mnie. No i kumpel mówi, że sterydy trzeba zacząć brać możliwie szybko i rekomenduje 1000mg testosteronu typgniowo, bo dużo ważę. Nie wiem, jakoś średnie mi się to wydaje, ale on się upiera, że tak będzie najlepiej i ze on zaczął brać od razu po dwóch typgniach, ale 400mg/tygodniowo, bo miał wymiary 170/55.
Co sądzicie? Nie jest za wcześnie za sterydy?
#mikrokoksy #mirkokoksy #sterydy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32