@BlackpillMonster: o ile dobrze pamiętam to ten mechaniczny kot w bajce zaczął potem odwalać jakieś dziwne rzeczy jak demolowanie chaty i Tom został przywrócony xD
@BlackpillMonster u mnie też zmienili IT na zewnętrznego kontraktora , wczoraj 5 hindusów próbowało do nowych laptopów zainstalować sterownik do drukarki i polegli , nawet mieli meeting na cały z innymi hindusami . Drukarka to taka specyficzna ma drukować tylko małe kody kreskowe format jak wizytówka , Do dziś nie ogarnęli sterowniki są tylko dla corp dostępne z neta się ich nieda pobrać , trzeba pisać do działu osobnego , chciałem
@BlackpillMonster: ciekawe w sumie skąd ten hejt na b2b. Ludzie ,zamiast się cieszyć że można zarabiać inaczej niż na UOP chcieliby żeby każdy był tak samo ruchany przez państwo. Ja się mega cieszę że istnieje wybór i można albo grać bezpiecznie albo nie. Swoją drogą niewolnicy na UOP będą na pewno szczęśliwi na starość jak w końcu doczekają się emerytury xdddd
źródło: 9g8es9
Pobierzźródło: temp_file6717634581041206961
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: cc
Pobierz@Tommy__: a przez hindusów już nie porozbijały się jakieś samoloty pasażerskie przypadkiem? xD
Ale co w tym zmienia GPT?
@Tommy__: a hindus to nie?
@Tommy__: Przyznaj, że to ty byłeś tym Tommym... znaczy Tomem ( ͡° ͜ʖ ͡°).