Aktywne Wpisy

Jailer +364
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +58
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

#las
źródło: image_picker_81F4AFA8-2D80-44F6-AAEE-C9DC8379D8FC-23155-000003F45E8DE423
Pobierzdrogi w głąb lasu. Podążyłem krwawym szlakiem, który zawiódł mnie w krzaki.
Znalazłem w nich rannego bobra. Zabrałem go do domu, karmiłem drewnem i
trocinami. Gdy bóbr wydobrzał zostawiałem go samego w domu. Gdy
wracałem klepał mnie ogonem w dłoń na przywitanie. Pewnego jednak dnia,
gdy byłem w pracy zadzwoniła do mnie sąsiadka i powiedziała, że woda wylewa się spod moich drzwi
źródło: caption
PobierzWięc. Szukasz patyków z korą, które jeszcze nie są spróchniałe całkiem (w próchnie też są owady, ale to inna historia). Możesz nożem zedrzeć trochę kory i patrzeć czy znajdziesz żerowiska wypełnione trocinkami, mogą mieć najróżniejsze kształty i wymiary, przykład na zdjęciu.
Zabierasz takie badyle do
źródło: cerambycidae-sp-larva-longhorned-beetle_191971-15844
Pobierzlas las las policja goni nas las las las.
źródło: 20240910_180602
Pobierz