Wpis z mikrobloga

Zawsze śmieszy mnie ta walka iphone vs android, aktualnie mogę sobie pozwolić na jaki tylko telefon chcę a i tak wolę Androida za 1k niż iphone za 4k xD Już jutro wychodzi Xiaomi Poco X7 na którego czekam od dawna bo wiem że zje konkurencję, argumenty Zombie iphoniarzy poszły do piachu że kogoś nie stać ;/
#android #iphone #apple
  • 162
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NowyUzytkownikWykopu Ta walka jest z nami w pokoju? Ktoś w niej bierze udział? Im dłużej żyję tym bardziej mam w dupie telefon, przewiduje 5 lat użytkowania, w tym roku pochowałem iPhone X po tylu latach i będę aktualnego(ip15) używał mam nadzieję podobną ilość czasu. Za 5 lat Ci będzie ten Xiaomi dobrze działał?
  • Odpowiedz
@NowyUzytkownikWykopu: każdego stać na iPhone. Nie każdy czuje taką potrzebę. Ja nie czuję, ale nie udaję, że moja Motorola za 1k działa jak iPhone. Po prostu zaoszczędzone pieniądze są dla mnie więcej warte niż poprawa wydajności
  • Odpowiedz
tak Cię śmieszy że o 7 rano piszesz o tym post. Kupuj sobie chłopie co chcesz, kogo to obchodzi

@skorpion666: a kogo obchodzi, że ktoś ma iphona? Nie widziałem nigdy aby ktoś się chwalił zakupem laptopa Lenovo, DELL czy innego, za to macbooka pokazywał każdy na rolkach, instagramach itd. xD Do tego naklejki z jabłkiem na samochodzie, czy widziałeś kiedyś inną markę naklejoną w ten sposób?
  • Odpowiedz